Bradley Cooper: Bu teklif olmasa oyunculuğu bırakıyordum

Galaksinin Koruyucuları serisinin yıldız ismi, "Oyunculuğu bırakmama sebebim Paul Thomas Anderson" dedi

Bradley Cooper, Paul Thomas Anderson kendisine yeni filmi Licorice Pizza'da rol teklif etmeden önce oyunculuğu neredeyse bırakmak üzere olduğunu açıkladı.

Umut Işığım (Silver Linings Playbook), Bir Yıldız Doğuyor (A Star is Born) ve Galaksinin Koruyucuları (Guardians of the Galaxy) gibi filmlerle küresel başarı elde eden oyuncu, Mahershala Ali'yle yaptığı yeni bir söyleşide birkaç yıl öncesine kadar mesleğini bırakmanın eşiğinde olduğunu söyledi.

Cooper, "Oyunculuğu bırakmama sebebim Paul Thomas Anderson" dedi.

Beni, belki de filminde yer almam için aradığında, Mahershala, yani gerçekten, filminde kapı açan birini oynayacağımı düşündüm. Her şeyi yapardım.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Licorice Pizza, 1970'lerde sokağa meraklı çocuk oyuncu Gary Valentine (Cooper Hoffman) ve ondan daha büyük Alana (Alana Haim) arasındaki çalkantılı ilişkiye odaklanıyor. Gerçekte de yaşamış film yapımcısı Jon Peters'ı canlandıran Cooper ise yardımcı rolde oynuyor.

Şu anda Guillermo del Toro'nun kara film türündeki Kabus Sokağı'nda (Nightmare Alley) izlenebilen Keskin Nişancı (Amerikan Sniper) yıldızı, Anderson'la çalışmanın nasıl olduğunu da anlattı.

Tüm kamera testlerini seyrettim. Bana lensler hakkında her şeyi, hiç bilmediğim şeyleri öğretiyordu.

Cooper oyunculuğun yanı sıra yönetmen olarak ilk çıkışını yaptığı, 2018'deki Bir Yıldız Doğuyor uyarlamasıyla da beğeni toplamıştı.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU