Kate Winslet: Leonardo DiCaprio'yla yeniden bir araya geldiğimde gözyaşlarına boğuldum

Mare of Easttown oyuncusu "Ömür boyu birbirimize bağlı olacağız" dedi

Leonardo DiCaprio ve Kate Winslet, 2016'da Akademi Ödülleri töreninde (Reuters)

Kate Winslet, üç yıl görüşemedikten sonra Leonardo DiCaprio'yla yeniden bir araya geldiğinde "gözyaşlarına boğulduğunu" itiraf etti.

Winslet ve DiCaprio bilindiği üzere James Cameron'ın 1997 yapımı romantik draması Titanik'te (The Titanic) sırasıyla Rose ve Jack olarak birlikte rol almıştı. Çekimler sırasında Winslet 21, DiCaprio ise 22 yaşındaydı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İkili, Sam Mendes'in yönetmenliğini yaptığı drama filmi Hayallerin Peşinde'de (Revolutionary Road) evlilikleri sorunlu bir çifti canlandırmak için 12 yıl sonra yeniden bir araya gelmişti.

Winslet ve DiCaprio kısa süre önce üç yıl sonra ilk kez Los Angeles'ta bir araya geldi.

Buluşma anlarından bahseden Emmy ödüllü oyuncu, The Guardian'a "Gözyaşlarına boğuldum. Onu hayatımın yarısı kadar süredir tanıyorum!" dedi.

46 yaşındaki oyuncu şöyle devam etti:

Kendimi New York'ta bulmuşum ya da o Londra'daymış da yemeğe çıkıp ya da kahve içip arayı kapatma şansımız olmuş gibi değil.

Ülkelerimizden ayrılamadık. Dünya çapındaki çok  fazla arkadaşlık gibi biz de Kovid yüzünden birbirimizi özledik. O benim arkadaşım, çok yakın arkadaşım. Ömür boyu birbirimize bağlı olacağız.

Röportajın başka bir kısmında Winslet, "film ve televizyon camiasındaki" yaş ayrımcılığını tartıştı.

Film ve televizyon camiasında orta yaşlı kadınlar uzun süredir küçümseniyor, saygı görmüyor ve görmezden geliniyor. Şimdiyse bu durum değişmekte.

Emmy ödülü kazanan aktrislere bakın. Hiçbirimiz hiçbir şekilde 20'li yaşlarımızda değildik ve bu harika! 40'larında bir aktris olarak kendimi hayal ettiğimden çok daha havalı hissediyorum.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU