Britney Spears kendisi hakkında konuşmayı reddeden Christina Aguilera'ya ateş püskürdü

Pop yıldızı, "Gerçeği bildiğiniz halde konuşmayı reddetmek yalanla eşdeğerdir" dedi

Christina Aguilera (solda) haziranda Britney Spears'a dair açıklamasında "Kalbim Britney'le" ifadelerini kullanmıştı (Fotoğraflar: AP)

Britney Spears, Christina Aguilera'yı Latin Grammy Ödülleri'nde kırmızı halıda görüldüğü sırada kendisi hakkındaki bir soruyu tuhafça geçiştirdiği için eleştirdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Tartışmalı yasal düzenlemeden geçen hafta kurtulan Spears, geçen gece (19 Kasım) bir Instagram hikayesi paylaştı ve televizyonda yayımlanan o andan duyduğu memnuniyetsizliği dile getirdi.

Konuşma sırasında bir muhabir, Aguilera'ya vasiliğinin sona ermesinden bu yana Spears'la herhangi bir teması olup olmadığını sordu.

Aguilera'nın basın danışmanı araya girip "Hayır, bunu bu gece yapmıyoruz. Üzgünüm" diyerek şarkıcıyı muhabir karmaşasından uzaklaştırdı.

Aguilera yüzünü buruşturup muhabire soruya cevap veremeyeceğini söylerken "Ama onun adına mutluyum" diye ekledi.

Videoyu Instagram hesabından paylaşan Spears şu yorumda bulundu:

Beni destekleyen herkesi seviyorum ve onlara tapıyorum ancak gerçeği bildiğiniz halde konuşmayı reddetmek yalanla eşdeğerdir!

13 yıldır yoz, istismarcı bir sistemin içindeyim ama bu, neden hakkında konuşulması bu kadar zor bir konu? Bunu yaşayan benim! Açıkça konuşan ve beni destekleyen tüm destekçilere teşekkür ederim… Evet, ben önemliyim!

 

instagram.png

Britney Spears, Instagram Hikayelerinde Christina Aguilera'yı eleştirdi (Instagram/Britney Spears)

 

The Independent, yorum almak için Aguilera'nın temsilcileriyle iletişime geçti.

Aynı Instagram Hikayeleri dizisinde Spears vasiliğinin sona ermesiyle ilgili soru sorulduğunda uzun bir cevap veren Lady Gaga'ya teşekkür etti.

Spears, "Böylesine nazik bir şey söylemek için cömertçe zaman ayırdığın için teşekkür ederim Lady Gaga" diye yazdı.

Beni ağlattın! Seni seviyorum.

Daha önce vasilik davasında Spears'ın mahkemede ifade vermesinin ardından, Aguilera haziranda pop yıldızına destek verdiğini ifade etmişti. Aguilera ve Spears, Disney'in Mickey Mouse Club dizisinde çocuk yıldızlar olarak ve sonrasında 1990'larda pop megastarları olarak ün kazanmıştı.

Aguilera, "Kendi kaderini kontrol etmek isteyen herhangi bir kadının veya kişinin dilediği gibi yaşamasına izin verilmemesi kabul edilemez" demişti.

Önceki günlerde Spears, vasilikte kendisine yaptıkları muameleden dolayı ebeveynlerinin "hapiste olması gerektiğine" inandığını söyledi.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU