Düşes, Biden'ı anlatmaya doyamamış: "Uzunca yüksek sesle yellendi"

"Prens Charles'ın eşi bunun hakkında çok konuştu"

20 Kasım'da 79 yaşına girecek olan Joe Biden, ABD'nin en yaşlı başkanı unvanına sahip (AP)

Cornwall Düşesi Camilla Parker Bowles'a yakın bir kaynak, ABD Başkanı Joe Biden'la ilgili sıradışı bir iddia ortaya attı.

Adı açıklanmayan kaynak pazar günü yaptığı açıklamada Biden'ın, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği 26. Taraflar Konferansı'nda (COP26) Düşes'le görüşmesinde uzunca yüksek sesle yellendiğini öne sürdü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Daily Mail'e konuşan kaynak, Prens Charles'ın eşi Cornwall Düşesi Camilla'nın bu olayı anlatıp durduğunu iddia etti:

Uzun süreli ve gürültülüydü. Yok saymak imkansızdı. Camilla bunun hakkında çok konuştu.

ABD Başkanı Biden, Cornwall Düşesi'yle 1 Kasım'da, İskoçya'nın Glasgow kentindeki Kelvingrove Sanat Galerisi ve Müzesi'ndeki resepsiyonda bir araya geldi. Resepsiyona Prens Charles ve Cornwall Düşesi Camilla'nın yanı sıra Birleşik Krallık Başbakanı Boris Johnson, Prens William ve eşi Kate Middleton da katıldı.

Öte yandan sosyal medyada eski ABD Başkanı Donald Trump'ın oğlu Donald Trump Jr. dahil olmak üzere bazı isimler Biden'ın, Mayıs 2020'deki bir canlı yayında da gaz çıkardığını iddia etmişti.


Selefi Trump'ın "Uykucu Joe" lakabını taktığı Biden, COP26'nın ilk gününde insan hakları aktivisti Eddie Ndopu'nun iklimin engelliler üzerindeki etkisine ilişkin konuşması sırasında uyuduğu görülmüştü.

 

Independent Türkçe, Daily Mail, Sputnik International

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU