SP İstanbul adayı Gökçınar: Saygısız telefonlar alıyorum

Gökçınar, AK Parti camiasından "saygısız" telefonlar aldığını öne sürerek "Birisi aradı ‘Necdet abi inananların birliği için adaylıktan çekil’ dedi. Yahu biz iktidardayken sırtımızdan vuran siz değil misiniz" ifadelerini kullandı

SP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar / Fotoğraf: AA

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necdet Gökçınar da 23 Haziran’daki İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı seçimleri için kampanyasını sürdürüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"AKP camiasından birisi aradı, 'adaylıktan çekil' dedi"

Partisinin Bahçelievler İlçe Divan toplantısına katılan Gökçınar “Bu AKP camiasından ne kadar saygısız telefonlar alıyorum bir bilseniz. Birisi aradı ‘Necdet abi inananların birliği için adaylıktan çekil’ dedi. Yahu biz iktidardayken sırtımızdan vuran, Amerikalı ağabeyleri için bizden ayrılan siz değil misiniz? Siz Saadet Partisi’ni bilmiyor musunuz? Erbakan Hocamızın dediği gibi iki kişi olsak birimiz aday olur, diğeri ona oy verir" ifadelerini kullandı.

Gökçınar şunları söyledi:

Sancaktepe’de saldırıya uğradık. Bizi parçalıyorlardı. Ama şimdi Saadet Partili kardeşler olduk. Toplumu kutuplaştırmışlardı, bu sertlik dağılıyor. Allah bir ayda kalpleri döndürdü ve halkımız bize ısındı. Sizin kalbini kırdığınız, sandığa gitmeyen 500 bin seçmen de Saadet Partisi’ne gelmek için 23 Haziran’ı bekliyor.


Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU