Binanın duvarlarından yüzlerce yarasanın çıktığı anlar kameralara yansıdı

"Bunların hepsi oraya nasıl sığmış?"

Sosyal medyada viral olan videoya yapılan yorumlarda bir kullanıcı şaşkınlıkla "Bunların hepsi oraya nasıl sığmış?" diye sordu (Pixabay)

ABD'de bir ofis binasından çıkan yüzlerce yarasa görüntülendi. 

Kaliforniya eyaletindeki bir ofis binasından çekilen görüntüler, 15 Ağustos'ta sosyal medya kullanıcısı Ashley Michele tarafından TikTok'a yüklendi.

"Yüzlerce yarasa ofis binamızın içinde yaşıyormuş" mesajıyla paylaşılan videoda pencereyle binanın sütunu arasındaki boşluktan hızlıca bir sürü yarasanın çıktığı görülüyor.
 

@baebaespice

Hundreds of bats used to live inside our offices building. #bats #halloween #frickenbats #spooky #spookyseason

Its frickin bats - OG memes


Bir TikTok kullanıcısı, yaklaşık 550 bin beğeni alan ve 19 bin kez paylaşılan videoya "Yarasaları seviyorum ama kimse beni uyarmadan bunları bir anda görsem çığlık atardım" dedi.

Bir başka kullanıcı da şaşırarak "Bunların hepsi oraya nasıl sığmış?" yorumunu yaptı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Binadakiler, yaban hayatı yetkilileriyle iletişime geçerek farklı zamanlarda çıkan yarasaların binayı tamamen terk etmeleri için birkaç hafta bekledi. Daha sonra yetkililer yarasaların tekrar binaya girmemesi için çıktıkları yerleri özel malzemelerle doldurarak kapattı. 

Kraliyet Kuşları Koruma Derneği, yarasaların genelde binalara zarar vermediğini söyleyerek, hayvanların herhangi bir ses yapmadığını, koku bırakmadığını ve avlarını binalara getirmediğini söyledi.



Independent Türkçe, Newsweek, Washington Newsday

Derleyen: Yasin Sofuoğlu

DAHA FAZLA HABER OKU