Akit yazarı: İktidarımıza mutfak uyarısı

“İktidarımızın yetkilileri, her şeyi toz pembe gösteren bir takım hesabi ekonomistlerin tuzaklarından kurtulmak için pazar yerlerini dolaşmalı"

Fotoğraf: AA

Akit gazetesi yazarlarından Şevki Yılmaz, AK Parti’ye gıda fiyatlarında yaşanan artışlar dolayısıyla uyarıda bulunduğunu söyledi.

Yılmaz, bugünkü köşe yazısında iktidara “İktidarımızın yetkilileri, her şeyi toz pembe gösteren bir takım hesabi ekonomistlerin tuzaklarından kurtulmak için pazar yerlerini dolaşmalı ve artarak devam eden mutfak yangınını acil tedbirlerle söndürmelidir” diyerek seslendi.

“Ev kiralarının bir yıllık artışları incelenmelidir” diyen Yılmaz, özetle şu ifadeleri kullandı:

Bir sene evvelki elektrik ve doğalgaz faturalarıyla, bu seneki faturaları ve bir yıl evvelki et, zeytin peynir ve yumurta gibi temel ihtiyaç gıda maddelerinin el yakan fiyatları acilen mukayese etmelidirler! Köylümüzün mazot gübre ve ilaçlama zamları sebebiyle ekimi ve hayvancılığı terk etmeye başladığını bizzat köylümüzden dinlemelidirler!

Sandık darbesini sadece seçmen önler! Bunun için İktidarımızın Seçim İttifakına değil, sadece Seçmen İttifakına ihtiyacı vardır!

İşsizler Ordusundan, Parasızlıktan evlenemeyenlerden, evlenip yuvası yıkılanlardan, Kirasını Ödeyemeyenlerden, satış yapamadan iş yerini kapatanlardan, zulüm yasalarının mağdurlarından, yalan itiraflarla iftiraya ve kumpaslara kurban edilmiş Fetözede kurbanlarından, geçmiş devasa hizmetlerimizi anlatarak yeterli oyu alamadığımızı son seçimlerde acı bir şekilde yaşadık! 

 

Akit, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU