Ölü Ozanlar Derneği yıldızı: Sette Robin Williams benden nefret ediyordu

Oyuncu, o günlerde Williams'ı "muazzam derecede rahatsız edici" bulduğunu söyledi

Robin Williams, Ölü Ozanlar Derneği'nde ilham verici öğretmen John Keating'i canlandırmıştı (IMDb)

Ethan Hawke, Ölü Ozanlar Derneği (Dead Poets Society) setinde Robin Williams'ın kendisinden nefret ettiğine ikna olduğunu söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Williams'ın sadece erkeklerin gittiği okulda ilham verici bir öğretmeni canlandırdığı 1989 yapımı Ölü Ozanlar Derneği'nde Hawke ilk rollerinden birini oynamıştı. Ancak kamera dışında ikilinin arası açıkmış. Hawke, sorunun en başından beri kendisi olduğunu ancak daha sonra fark ettiğini itiraf etti.

Hawke, Karlovy Vary Film Festivali'nin soru-cevap kısmında "Robin'in benden nefret ettiğini düşünüyordum" dedi (Variety aracılığıyla).

Sette bir sürü şaka yapmak gibi bir alışkanlığı vardı. 18 yaşındayken bunu muazzam derecede rahatsız edici buldum. O durmazdı ve ben yaptığı hiçbir şakaya gülmezdim.

Hawke şöyle devam etti:

Filmde benden sınıfın önünde o anda şiir yazmamı istediği bir sahne vardı. Sonunda beni ürkütücü bulduğunu söyleyerek şaka yaptı. Bunun bir şaka olduğunu düşündüm.

Yaşlandıkça gençlerin ciddiyetinde, geriliminde ürkütücü bir şey olduğunu anlıyorum.

Aralarındaki küçük gerginliğe rağmen Williams daha sonra Hawke'u oyuncunun sektördeki ilk büyük temsilcisi olmaya devam eden menajer arkadaşına tavsiye etmiş.

Çek film festivalinde Başkanlık Ödülü'nü alan Hawke bir sonraki projesinde Marvel televizyon dizisi Moon Knight'da Oscar Isaac'le birlikte rol alacak.

Hawke bu ay dizideki karakteri için olağandışı ilham kaynağının gerçek hayattaki kült lideri David Koresh'ten başkası olmadığını açıklamıştı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU