Ariana Grande, evlilik hayatından görüntüler paylaştı

Sweetener şarkısını söyleyen sanatçı, Dalton Gomez'le evliliğinin ilk 4 ayından en sevdiği fotoğrafları paylaştı

(Ariana Grande/Instagram)

Ariana Grande, eşi Dalton Gomez'le dünya evine girmesinden 4 ay sonra yeni evli çiftin yaşadığı hayatı hayranlarıyla paylaştı.

Pop yıldızı, 20 kişiden küçük bir grupla Kaliforniya'daki Montecito'da mayısta yaptığı gizli törenle Los Angeleslı emlakçıyla evlenmişti.

28 yaşındaki Grande, aralarında annesi Joan'la yemek yaptığı, Gomez'le mutfakta öpüşüp sarıldığı anların ve çiftin köpeklerinin de bulunduğu samimi fotoğrafları Instagram'da paylaştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Fotoğraflardan birinde çift, yağmurluklar ve yüz maskeleriyle görülürken, bir diğerinde ise Gomez köpeklerinden birinin karnını okşuyordu.

Gönderiyi Instagram hikayesinde paylaşan Grande, "Bazıları eski bazıları da yeni ama bunları seviyorum" yazdı.

 


Ünlü arkadaşlarıyla birlikte hayranlar da yorumlarda çifte iyi dileklerini iletirken, bazı kullanıcılar da Grande'nin mutfaktaki becerilerine iltifatlarda bulundu.

Nicki Minaj şu yorumu yaptı:

Kız kardeşim ne pişiriyorsun? Bana da gönder.

Hayranlarından biri, "Mutlu evli kraliçemiz!" derken, bir diğeri de şöyle ekledi:

Mutluluk size yakışıyor.

The Sweetener'ı seslendiren şarkıcı, Ocak 2020'de Gomez'le çıkmaya başlamış, daha sonra da koronavirüs tecridini onunla birlikte geçirmişti. Gomez, Grande'nin tecritten ilham alan, Justin Bieber'la birlikte söylediği single'ı Stuck With U'nun müzik videosunda da yer almıştı.

Yıldızın temsilcisi ilk başta çiftin dünya evine girdiğini doğrularken şunları söylemişti: "Evlendiler. Küçük ve samimi bir düğündü, 20 kişiden azdı. Salon çok mutlu ve sevgi doluydu.

Çift ve her iki aile de daha mutlu olamazdı.

Düğünden sonra Grande, üstünde fiyonk bulunan beyaz duvaklı ve bel kısmı dökümlü beyaz, askısız sütun elbisesiyle görüldüğü, düğün gününe ait fotoğrafları da Instagram'da paylaşmıştı.

Bu ay Grande, evliliklerinin ilk birkaç ayından daha fazla fotoğraf paylaşarak Gomez'in 26. doğum gününü kutlamış ve şunları yazmıştı:

Bebeğim, kocam, en iyi arkadaşım mutlu yıllar. Seni sonsuz seviyorum.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU