The Suicide Squad yıldızına tecavüz iddiasıyla soruşturma açıldı

Joel Kinnaman geçen hafta eski sevgilisi hakkında uzaklaştırma kararı çıkarmıştı

Joel Kinnaman, The Suicide Squad: İntihar Timi'nde Rick Flag karakterini canlandırdı (Warner Bros)

İsveç'te yetkililerin The Suicide Squad: İntihar Timi (The Suicide Squad) yıldızı Joel Kinnaman'a tecavüz soruşturması açtığı bildirildi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

NY Daily News'un haberine göre soruşturma Kinnaman'ın İsveçli eski sevgilisi Bella Davis hakkında uzaklaştırma kararı çıkarmasından bir hafta sonra açıldı. Kinnaman, gerçek adı Gabrielle Magnusson olan Davis'le "kısa süreli romantik bir ilişkisi" olduğunu belirtmişti. 

İsveçli yetkililer çarşamba yaptıkları açıklamayla Kinnaman hakkında tecavüz iddiasıyla soruşturma açıldığını doğruladı.

E! News'a konuşan bir yetkili soruşturmaya yönelik şu ifadeleri kullandı:

Savcı davayı bugün aldı ancak neredeyse hiç bakamadı. Karara varmadan önce daha fazla araştırmaya ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

Kinnaman geçen hafta Instagram'da uzun bir gönderi paylaşarak eski sevgilisinin şantajına uğradığını ve bu nedenle uzaklaştırma kararı çıkardığını söylemişti. 

 

 

Kinnaman modelle 2018'de tanıştığını ve ilk kez o yılın kasım ayında "rızaya dayalı" olarak birlikte olduklarını belirtmişti. 

Aktör sonraki yıllarda modelin bazen müstehcen fotoğraflarla kendisine ulaşmaya çalıştığını ancak o süre içinde başka bir ilişkisi olduğu için cevap vermediğini ifade etmişti. Kinnaman, Davis'in tavırlarının zamanla daha tehditkar hale geldiğini de ekledi. 

Bununla birlikte ünlü oyuncu eski sevgilisinin kendisinden Amerikan spor dergisi Sports Illustrated'le fotoğraf çekimi, mavi tiki olan bir Instagram sayfası ve 400 bin dolar istediğini öne sürmüştü. 

Öte yandan Davis yaptığı açıklamada iddiaları reddederek Kinnaman'ı hiçbir şekilde tehdit etmediğini ve para istemediğini söyledi. 

Aktör adına TMZ'ye açıklama yapan sözcü, Kinnaman'ın ismini temize çıkarmak için "polisle işbirliği yapacağını" söyledi. 

 

Independent Türkçe, NY Daily News, E! News, TMZ

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU