Friends aşkı gerçek mi oluyor: "Jennifer Aniston ve David Schwimmer birlikte"

Set arkadaşlığının gerçeğe dönüştüğü iddia edildi

Schwimmer ve Aniston'ın canlandırdığı Ross ve Rachel çifti inişli çıkışlı ilişkileriyle tanınıyor (Warner Bros)

Televizyon tarihinin en çok sevilen dizileri arasında yer alan Friends'de Rachel ve Ross karakterlerini canlandıran Jennifer Aniston ve David Schwimmer'ın gerçek hayatta da halihazırda birlikte olduğu iddia edildi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

NZ Herald'ın haberine göre ikilinin Friends'in özel bölümünün 27 Mayıs'ta HBO Max'te yayımlanmasının ardından çıkmaya başladığı öne sürüldü. Sitcom ekibini yeniden bir araya getiren yapımda Aniston ve Schwimmer, Friends'in çekimleri sırasında birbirlerinden hoşlandıklarını itiraf etmişti. 

Özel bölümün ardından ikilinin Aniston'ın evinde birlikte "kaliteli vakit" geçirdiği ve yemekler yaptığı belirtildi. 

İddiayı dile getiren kaynaklar ayrıca şu ifadeleri kullandı:

Ayrıca Jen'in Santa Barbara'daki en sevdiği üzüm bağlarından birinde dolaşıp şarap içerken ve derin bir sohbete dalmışken görüldüler. Santa Barbara'da kimyalarının hayli uyuştuğu aşikardı.

Mirror'ın bildirdiğine göre oyuncular gerçek hayatta hiçbir zaman birlikte olmadıklarını söyleseler de yeni gelişmeler durumun değişebileceğine işaret ediyor. 

Friends'in son bölümünün 2004'te yayımlanmasına rağmen dizinin bölümlerinin dijital platformlarda erişilebilir olması hem karakterlerin hem de oyuncuların şöhretlerini korumasını sağlıyor. 

 

Independent Türkçe, NZ Herald, Mirror

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU