Britney Spears ölüm tehditleri alan kız kardeşine bir koli hediye gönderdi

Pop yıldızının kız kardeşi, Spears'ın "ailesini mahkemeye verme" niyetini dile getirmesinin ardından ikilinin hâlâ temasta olduğunu doğruladı

Paris Hilton ve Miley Cyrus, tartışma yaratan ifadesinin ardından Britney Spears'a destek vermişti (AFP)

Jamie Lynn Spears, ablası Britney'in hayranlarından ölüm tehditlerini sonlandırmalarını dilemesinin ardından pop yıldızının, çocukları için kendisine "bir koli hediye" gönderdiğini öne sürdü.

Zoey 101 dizisinin eski yıldızı bu ay, ablasının devam eden vasilik savaşı esnasındaki sessizliğiyle ilgili tepkiye cevaben Britney'in hayranlarından kendisine yönelik "ölüm tehditlerine son vermelerini" istemişti.

Spears'ın 23 Haziran'daki halka açık duruşmada verdiği ifadede 13 yıldır kişisel ve profesyonel kararlarını kontrol eden yasal vasilik düzenlemesini organize ettiği için "ailesine dava açmak" istediğini söylemesinin ardından ikilinin arasındaki ilişkisi tartışma konusu olmuştu. Spears hangi aile üyelerine dava açmak istediğini belirtmemişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Jamie Lynn, Instagram hikayesinde yıldızın çocuklarına gönderdiğini iddia ettiği bir koli peluş oyuncağı gösteren fotoğrafı paylaştıktan sonra pazar (11 Temmuz) kız kardeşiyle hâlâ iletişim halinde olduğunu belirtti.

Jamie Lynn fotoğrafın altına, "Eve gelip de kızlarıma teyzelerinden gelen bir koli hediyeyi bulmak kadar tatlı bir şey yok" dedi.

Oyuncu ihtiyaten ablasının Instagram hesabını da görüntüye etiketledi.

Jamie Lynn geçen ay paylaştığı Instagram videosunda kız kardeşinin vasiliğine dair sessizliğinin buna destek olarak algılanmaması gerektiğini söylemişti.

Oyuncu ve hevesli country şarkıcısı Jamie Lynn, "Vasiliği bitirmek, Mars'a gitmek ya da mutlu olmak için her ne yapmak istiyorsa buna yüzde 100 destek veriyorum çünkü kız kardeşimi destekliyorum" demişti. 

 

1.jpg
Jamie Lynn Spears'ın ablasını ihtiyaten mesajın altına etiketlediği Instagram hikayesi (Instagram)

 

Uzun süredir Spears'ın menajerliğini yapan Larry Rudolph yakın zamanda Spears'ın "resmi olarak emekli olma" isteğine uygun olarak görevinden ayrılma niyetini dile getirmişti.

Spears ayrıca Instagram'da paylaştığı çıplak fotoğrafın tamamen farklı bir kadına ait olabileceğini iddia eden "kindarları" hafif bir dille uyarmıştı.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU