Megan Fox, eski eşine yaptığı yorumla hayranlarını şoke etti

Çift 7 ay önce boşanmıştı

Megan Fox, Transformers: Yenilenlerin İntikamı (Transformers: Revenge of the Fallen) filminden bir sahnede görülüyor (Reuters)

Megan Fox'un, eski eşi Brian Austin Green'i Instagram'da tiye aldığı görüldü.

Kana Susadım'ın (Jennifer's Body) yıldızı, Green'in yeni kız arkadaşı Sharna Burgess için paylaştığı duygusal gönderiye yanıt verdi.

Green, Burgess'i öperken görüldüğü bir fotoğraf paylaştıktan sonra şunları yazdı:

Hayatı gerçekten paylaşabileceğim biriyle birlikte olmayalı çok uzun zaman oldu.

Kasım 2020'de Umutsuz Ev Kadınları'nın oyuncusuna boşanma davası açan Fox ise "Sharna'ya minnettarım" yanıtını verdi. Fox'un yorumuna mor kalp emojisi de eşlik etti.

Çift 10 yıl evli kalmıştı.

Fox'un daha sonra silinen yorumu, hayranları arasında heyecan yarattı. Birçok kişi bu yanıtı alaycılık diye yorumladı. Bu hafta Fox, yeni erkek arkadaşı rapçi Machine Gun Kelly'yi "ruh eşi" diye nitelemişti.
 

Screenshot 2021-07-05 at 4.31.15 PM.png
Megan Fox, eski eşi Brian Austin Green'in Instagram'ına yaptığı yorumla hayranlarını şoke etti (Instagram / @commentsbycelebs)


Fox'un yorumunu görmezden gelen Burgess, "Hayatımı paylaşmayı hayal edebileceğim başka kimse yok. Seni seviyorum" yazıp kırmızı kalp emojisi koydu.

İlk olarak 2007 yapımı Transformers filmiyle ana şöhretine ulaşan Fox, daha önce kariyerini etkileyen yaygın kadın düşmanlığına karşı konuşmuştu.

Kısa süre önce Washington Post'a konuşan Fox, "Sanırım kariyerimin en azından ilk 10 yılında, benim sığ bir Sukkubus (Rüyalarda ortaya çıkan ve genellikle erkekleri baştan çıkarmak için kadın şeklini alan folklorik bir iblis -ed.n.) olduğuma dair yaygın bir algının olduğunu düşünüyorum, bilmem anlatabildim mi?" demişti.

Fox, fiziksel görünümünden hareketle şunları söylemişti:

Hiçbir zaman gerçekten yetenekli biri olarak kabul görmedim.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU