Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a "uçak" yanıtı: Korkma, o kadar kötü değil

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Gel diyoruz er meydanına, kaçıyorsun. Gelirsen görürsün satacak mıyım, satmayacak mıyım" ifadelerini kullandı

Fotoğraf: Twitter @kilicdarogluk

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin il başkanları toplantısında yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "İktidara gelirsek, devlete ait özel uçakları satacağız" sözlerini de eleştirdi.

Erdoğan şunları kaydetti:

Uçakları satacakmış. Senden öncekiler de bunları söylediler. Devlet yönetmenin ne anlama geldiğinden haberin yok. Uçakları sattığın zaman devleti yönetmiş mi oluyorsun? Dünyayı dolaşacaksın, tarifeli uçaklarla mı? Tarifeli uçaklarla mı yarış edeceksin? Trene binersin, otobüslerle birlikte seyahat edersin. Sonra muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkacağım dersin.

Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Twitter hesabından yanıt verdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Sen kaç, biz kovala, nereye kadar Erdoğan?"

Paylaşımında #HemenSeçim etiketini kullanan Kılıçdaroğlu şunları kaydetti:

Erdoğan “Kılıçdaroğlu iktidar olunca uçakları satacak mı göreceğiz” demişsin. Gel diyoruz er meydanına, kaçıyorsun. Gelirsen görürsün satacak mıyım, satmayacak mıyım! Sen kaç, biz kovala, nereye kadar Erdoğan?

CHP lideri konuya ilişkin ikinci paylaşımında ise daha önce yaptığı bir yolculuk sırasında çekilmiş bir fotoğrafını, "Bir de anlaşılan bir yere tarifeli uçakla gitmeyi, metroya, trene binmeyi korkunç bir şey gibi görüyorsun. Korkma, o kadar kötü değil Halkınla birlikte olabiliyorsun, dert dinleyebiliyorsun. Bu aralar senin çok ihtiyacın var bunlara, benden söylemesi" notuyla paylaştı.

 

 

 

Independent Türkçe
 

DAHA FAZLA HABER OKU