İşyerinde çıplak dolaşan arkadaşına tokmakla saldırdı

Saldırıya uğrayan kişinin alnında 6 santimetrelik bir yarık oluştu ve sinüs kemiği kırıldı

Tokmakla saldırıya uğrayan kişiye çıplak gezdiği için herhangi bir cezai işlem uygulanıp uygulanmayacağı henüz netleşmedi (Unsplash)

Singapur'da bir kişi, balık çiftliğinde birlikte çalıştığı iş arkadaşına çıplak dolaştığı için tokmakla saldırdı.

Saw Paing Soe Thu, iş arkadaşı Aung Win Htut'la Lim Chu Kang bölgesinde yer alan çiftlikte kanlı biten bir tartışma yaşadı.

Thu, 9 Nisan sabahı saat 06.00 civarında çiftliğin mutfağında yemek pişirirken, duştan yeni çıkan Htut ise üzerine hiçbir kıyafet giymeden mutfağa girerek Thu'nun sıcak su hazırladığı su ısıtıcısını kapattı.

Daha sonra 35 yaşındaki Thu, kendisine şaka yapmak için çıplak şekilde arkasından yaklaşan 38 yaşındaki arkadaşına sinirlenerek dışarı çıkmasını ve üzerine bir şeyler giymesini söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Thu, bunu ilk defa yaşamadığını, arkadaşının önceden de çıplak şekilde çiftlikte dolaştığını ve kendisine benzer bir şaka yaptığını söyledi.

Htut'u dışarı kovduktan sonra yarım şişe pirinç şarabı içen ve alkolün de etkisiyle öfkesi artan Thu, balıkları hazırlarken kullandıkları bir tokmağı kaptığı gibi arkadaşına doğru yürümeye başladı.

Bu sırada telefonla konuşan Htut'a yaklaşan Thu, tokmakla adamın alnına ağır bir darbe indirdi. Kanlar içinde yere yığılan arkadaşıysa Thu'ya saldırmak yerine çiftliğin sahibini arayarak yardım istedi. Çiftlik sahibi de polise ihbarda bulundu.

Çevredeki işçilerin yardımıyla önce güvenli bir noktaya taşınan Htut, oradan da ambulansla Ng Teng Fong Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık raporlarında Htut'un alnında 6 santimetrelik bir yarık oluştuğu ve sinüs kemiğinin de kırıldığı belirtildi. Kendisi ameliyata alındıktan sonra taburcu edildi.

Ekiplerse saldırıdan bir gün sonra Thu'yu yakaladı. Kan ve idrar örneklerinde alkole rastlanan Thu, salı günü düzenlenen duruşmada tehlikeli bir silahla kasten adam öldürmeye teşebbüs suçundan bir yıl bir ay hapis cezasına çarptırıldı.



Independent Türkçe, CNA, Yahoo News

Derleyen: Yasin Sofuoğlu

DAHA FAZLA HABER OKU