How I Met Your Father: Yeni dizide yer alabilecek 7 sürpriz yumurta

How I Met Your Mother'ın merakla beklenen spin-off'unda orijinal diziden pek çok detay yer alabilir

Diziyle anılır hale gelen nesnelerden biri olan sarı şemsiye How I Met Your Father'da da ekranlara gelebilir (CBS)

Dijital yayın platformu Hulu'nun hazırlık aşamasında olduğunu duyurduğu How I Met Your Mother'ın spin-off'u How I Met Your Father, ilk dizinin bıraktığı yerin birkaç yıl sonrasından devam edecek. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hilary Duff'ın canlandıracağı yeni yapımın ana karakteri Sophie, çocuklarına babalarıyla nasıl tanıştığının hikayesini anlatacak. 

Bununla birlikte yeni dizide ilkine pek çok atıf yer alabilir. Yeni yapıma yerleştirilecek ufak detaylar hayranların How I Met Your Father'ı daha çabuk benimsemesini sağlayabilir. 

Screen Rant'in haberine göre sarı şemsiye ya da mavi korno gibi Ted'in aşk hayatını simgeleyen nesneler bu detaylar arasında yer alabilir. 

 

2.jpg
(CBS)

 

Robin'in gençlik yıllarında seslendirdiği "Let's Go To The Mall" şarkısı da belli bölümlerde sahnelere eşlik edebilir ve izleyicilere her iki dizinin de aynı evrende geçtiğini hatırlatan hoş bir detay olabilir. 

 

cbs.jpeg
(CBS)

 

Barney'nin berirlediği kuralların yer aldığı "Kanka Kuralları" kitabının bir kopyasını sahnelerden birinde görmek de epey olası. 

İlk dizide büyük veya küçük rolde yer almış oyuncuların karakterleriyle yeni yapımda da boy göstermesi mümkün. Her ne kadar orijinal ekipten hiçbir oyuncunun henüz yeni yapımla ismi anılmasa da bu tanıdık yüzlerin ekrana hiç gelmeyeceği anlamına gelmiyor. 

 

3.jpg
(CBS)

 

Ted, Marshall, Lily, Robin ve Barney'nin favori mekanı MacLaren's Pub da ziyaret edilen mekanlardan biri olabilir. 

Başarılı bir televizyon sunucusu olarak Robin'in televizyonda kısa bir görüntüsünün yer alması ya da reklam panolarından afişinin görülmesi kullanılacak bir başka detay olabilir. 

Ted'in tasarladığı GNB binası da yeni yapımda kadraja girerek ilk diziyi hatırlatacak unsurlardan biri olabilir. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU