Akit yazarı: Çok şey mi istedik, Ekrem İmamoğlu’ndan?

"Bizim hayıflanmamız, bu soytarılığa hâlâ sessiz kalan soldan çarklı gazetecilerin ve maalesef ki maalesef dindar geçinen bizim mahalleden birilerinin olması"

Fotoğraf: YouTube

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, ödenmeyen tazminatına karşılık eşyalarına haciz koydurduğu Akit’in yazı işleri müdürü Ali Karahasanoğlu, “Çok şey mi istedik, Ekrem İmamoğlu’ndan?” başlıklı bir köşe yazısı kaleme aldı. 

Karahasanoğlu, yazısında İBB’nin yaptığını ifade ettiği bazı harcamaları paylaştı ve “21,500 TL borçlu iken, 20,500 TL’lik alacağı için Akit’e hacze gelince.. İtiraz ettik.. “Sen bizden alacaklısın.. Biz de senden.. Sen bizden bir şey isteme, biz de senden bir şey istemeyelim” dedik. Çok şey mi istedik? Hukukun da emri bu. Hakkaniyetin de gereği bu..” dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Akit yazarı, yazısında özetle şu ifadeleri kullandı:

Basına darbe niteliğindeki skandal haciz ve bilgisayarların yediemine götürülmesi olayının üzerinden üç gün geçti.. Ekrem İmamoğlu’ndan veya avukatından veya resmi yardımcılarından tek bir izahat duydunuz mu? Yok.. Söyleyebilecekleri bir şey yok ki, konuşsunlar.. Onların yerine, sosyal medyada sempatizanları konuşuyorlar: “Mahkeme kararı ile haciz göndermiş, ne var bunda, yanlış olan ne?” Yanlışın ne olduğunu Ekrem de avukatları da çok iyi biliyor.. Biliyor da..  Bizim hayıflanmamız, bu soytarılığa hâlâ sessiz kalan soldan çarklı gazetecilerin ve maalesef ki maalesef dindar geçinen bizim mahalleden birilerinin olması.. Hatta, AK Parti’den bir yetkilinin çıkıp da “Bir TV’nin bilgisayarlarının, karşılıklı alacaklar var iken yediemine götürülmesini kınıyoruz” bile demekten aciz görüntüleri!

 

Akit, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU