Kılıçdaroğlu’ndan Yeni Şafak’ın manşetine yanıt: Bu da başka bir troll zekası ürünü

"Troll algılarını yemeyin sakın. Sahadayım, halkımlayım"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yeni Şafak gazetesinin manşetine sosyal medya hesabından yanıt verdi / Fotoğraf: Yeni Şafak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun çektiği bir video ile savcılara seslenmesini, Yeni Şafak gazetesi “Peker’e özendi” başlığı ile manşet yaptı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yeni Şafak, “Suç örgütü lideri Sedat Peker’in Youtube’da yayınladığı videolar üzerinden “siyasi mühendislik ve iktidar” hesapları yapan Kılıçdaroğlu artık Peker’e de özenmeye başladı. Peker gibi gece yarısı video yayınlayan Kılıçdaroğlu, savcıları, hükümeti hatta tüm AK Partili vatandaşları tehdit ediyor. İlk videoda, “Bu haramzadelerin sofrasına oturmayı reddedin. Selamı sabahı kesin” diyen Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeni videosunda savcılara mesaj ve tehdit vardı. “Deniz’i (HDP’li Deniz Poyraz) öldürdüler, katlettiler kızımızı. Namuslu savcılara son çağrımı yapacağım” diyen CHP liderinin ‘son çağrı’ ifadesiyle neyi ima ettiği merak konusu oldu” dedi.

Kılıçdaroğlu’ndan yanıt

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Yeni Şafak’ın manşetini sosyal medya hesabından paylaşarak yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu şöyle yazdı:

“Bakın bu da başka bir troll zekası ürünü. Arka fonuna deniz kabuğu yerleştirdi demişler Oysa ben Türkiye’yi karış karış gezmeye devam ediyorum; bu da otel odasında yaptığım çekim. Sevgili halkım bugün Antep’teyim. Troll algılarını yemeyin sakın. Sahadayım, halkımlayım”

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU