How I Met Your Mother oyuncuları diziden ne kadar kazandı?

CBS'te yayımlanan dizi 2005 ve 2014 yılları arasında ekranlara gelmişti

Barney Stinson'ı canlandıran Neil Patrick Harris son sezonda en çok kazanan oyuncuydu (CBS)

How I Met Your Mother her ne kadar 7 yıl önce ekranlara veda etse de hem eğlenceli hikayesi hem de yakın zamanda spin-off'unun çekileceğinin açıklanması nedeniyle kendinden söz ettirmeye devam ediyor.

Televizyon tarihinin en sevilen dizileri arasında yer alan How I Met Your Mother farklı bir anlatım tarzı getirerek 9 sezon boyunca izleyicileri ekranlara kilitlemeyi başarmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Böylesine başarılı bir dizide rol alan oyuncuların elde ettiği gelirlerse epey yüksekti. Hatta bazı oyuncuların gelirleri sitcom tarihinin en yüksek ücretleri arasında yer alıyor. 

Screen Rant'in bildirdiğine göre dizinin gizemli annesi rolündeki Cristin Milioti bölüm başına 25 bin dolar (yaklaşık 210 bin TL) almıştı. Milioti ilk olarak 8. sezonda görülmüştü. 

Marshall Eriksen karakterini canlandıran Jason Segel ise son sezondan bölüm başına 225 bin dolar (yaklaşık 1 milyon 880 bin TL) kazanmıştı. Lily Aldrin'in canlandıran Alyson Hannigan da son sezondan aynı meblağı kazanmıştı. 

Robin Scherbatsky'ye hayat veren Cobie Smulders ve Ted Mosby'yi oynayan Josh Radnor da son sezondan bölüm başına 225 bin dolar kazanmıştı. Bununla birlikte Smulders'ın net geliri 18 milyon dolarken (yaklaşık 150 milyon TL) Radnor'ın mevcut net geliriyse 30 milyon dolar (yaklaşık 250 milyon TL).  

Barney Stinson'a hayat veren Neil Patrick Harris ise son sezonda bölüm başında 400 bin dolar (yaklaşık 3 milyon 350 bin TL) almıştı

Cosmopolitan'ın bildirdiğine göreyse oyuncular diziden yılda yaklaşık 5 milyon dolar (yaklaşık 41 milyon TL) kazandı. 

Dizinin Hulu'da yayımlanacak spin-off'u How I Met Your Father'da oyuncuların alacağı meblağ henüz bilinmiyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant, Cosmopolitan

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU