Başakşehir'den Abdullah Avcı açıklaması

Medipol Başakşehir Kulübü, teknik direktör Abdullah Avcı'nın son günlerde çıkan transfer haberleriyle ilgili bir açıklama yayınladı

Fotoğraf: AA

Medipol Başakşehir Kulübü, teknik direktör Abdullah Avcı'nın takımdan transfer olacağı iddialarını resmi internet sitesinden yayınladığı bir açıklamayla yalanladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nün kurulduğu günden bu yana Süper Lig’de zirve yarışının içerisinde olmayı, bu hedef doğrultusunda da mevcut kadroyu korumanın yanı sıra takımı daha da güçlendirecek takviyeler yapılması planlanmakta olduğu belirtilerek şu ifadelere yer verildi: 

"Her gün gazetelerde ve televizyonlarda teknik direktörümüz Abdullah Avcı ve futbolcularımızın farklı kulüplere transfer olacağı iddia edilmektedir. Medyada sıkça yer alan bu haberler tamamen gerçek dışıdır. Kulübümüze yurtiçinden herhangi bir resmi teklif gelmemiştir. Basında çıkan asılsız haberlerle kamuoyuna yanlış bilgilendirmeler yapılmaktadır. Kulübümüzün resmi yayın organlarından herhangi bir açıklama olmadığı sürece transferlerle ilgili çıkan haberlere lütfen itibar etmeyiniz."

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU