Bahçeli başlattı... MHP'den #HabertürkTvİzlemiyorum kampanyası

MHP lideri Bahçeli'nin ardından çok sayıda MHP yöneticisi de etikete yazarak kampanyaya destek verdi

Fotoğraf: AA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin dün partisinin yeni anayasa konusunda 100 maddelik önerisinin hazırlandığını açıkladı.

Açıklamanın ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Ulvi Yönter Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda Habertürk canlı yayınında konuklarıyla değerlendiren gazeteci Ebru Baki'yi hedef alarak şunları kaydetti:

Habertürk’te art niyetli Ebru Baki’ye konuk olan Kemal Öztürk, Pınar Kandemir Hacıbektaşoğlu ile Gülfem Saydam Sanver’in Genel Başkanımızın 100 maddelik anayasa önerisini karalama çabaları edepsizlik ve terbiyesizliktir. Ne o, kaldıramadınız mı? Kudurdunuz değil mi?

Ebru Baki, her seferinde MHP’ye tahammülsüzlüğünü ifşa eden, alaycı gülümsemesiyle gerçekleri çarpıtan sözde bir gazetecidir...Konuklarını MHP düşmanları arasından seçmesi tam bir kokuşmuşluktur... Bugünkü golü çıkaramayınca çirkefliği ve çirkinliğe tercih ettiler. Yuh olsun!

Aydemir'den özür çağrısı

Bu sabah yayınlanan Para Gündem programında Baki'ye konuk olan kanalın Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir ise Yönter'e tepki gösterdi. Aydemir "Bu ifadeleri aynen, ne bir eksik ne bir fazla Ulvi Bey'e iade ediyorum. Bu programda gazetecileri hedef gösteren açıklamaları kabul etmiyorum" diye konuştu.

Aydemir açıklamalarına şöyle devam etti:

Kendisi yaptı bunu, kendi hesabından yaptı. Eğer MHP Genel Başkanı ve MHP kurumsal kişiliği de arkasındaysa bu söylenenlerin onlar da özür dilemeli. Özür dilemeye çağırıyorum.

MHP: HaberTürk grubundan yanıt bekliyoruz

Aydemir'e tepki MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir'den geldi. Özdemir sosyal medyadan yaptığı bir dizi paylaşımla Aydemir'e tepki gösterirken şu ifadeleri kullandı: 

Siz kimsiniz, hangi ölçü ve yüzle MHP ve Sayın Genel Başkanımızı özür dilemeye davet ediyorsunuz? Size bu gücü kim veriyor? Televizyon ekranlarından aklınızca siyasete ayar vermeye cüretini nerden buluyorsunuz?

HaberTürk grubundan yanıt bekliyoruz! MHP’ye karşı böylesine seviyesiz ve hadsiz tutum takınan, hanımefendiliğin saygınlığı arkasına gizlenerek çirkin üslubu alışkanlık edinen, gazetecilikten çok külhanbeyi edasıyla konuşmaya yeltenen bu isimlerin arkasında mısınız?

Bahçeli paylaştı

MHP lideri Bahçeli de Twitter hesabından yaptığı paylaşımda #HabertürkTvİzlemiyorum etiketini kullandı. Bahçeli'nin ardından çok sayıda MHP yöneticisi de etikete yazarak kampanyaya destek verdi.

 

 

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU