Melania Trump, Beyaz Saray'dan ayrıldığından beri "mutlu ve rahat"

Kaynaklar eski First Lady'nin, "eşinin çalışanlarıyla nadiren etkileşime girdiğini" ve sıklıkla spa'yı kullandığını öne sürdü

Melania Trump, 1970'te eski Yugoslavya'da doğmuştu (Reuters)

ABD'nin eski First Lady'sine yakın kaynaklar, Melania Trump'ın Beyaz Saray'daki yaşamı sonrası "mutlu ve rahat" olduğunu ve gözden uzak durduğunu bildirdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

CNN'nin çarşamba günü yayımladığı habere göre aslına bakılırsa Bayan Trump'ın Mar-a-Lago'daki yaşamı, Washington'da düşük profil çizdiği 4 yıldan pek de farklı değil.

Eski First Lady'nin, Trump ailesinin ikamet ettiği güney Florida'daki yazlığı sevdiği ve gözlerden uzak kalmayı tercih ettiği tahmin ediliyor. Melania Trump, kamuoyunda resmi olarak hiç görülmüyor.

CNN, çalışan kadrosuna sahip bir ofis ve başkanlık tarzı bir mühre sahip olmasına karşın, Melania Trump'ın "İstediği zaman istediği şeyi yapmaya devam ettiğini ve First Lady'lik sonrası geleneksel görev normlarına uymadığını" bildirdi.

Melania Trump'ın eski ABD başkanı olan eşiyle katıldığı yemeklere aşina üç kişi, Bayan Trump'ın "mutlu ve rahat" göründüğünü ve yemeklerdeki diğer kişilere sıklıkla el sallayıp gülümsediğini söyledi.

İddialara göre eski First Lady, gün içinde tedavi amacıyla Mar-a-Lago'nun entegre spa'sını ziyaret ediyor ve bu ziyaretler bazen ikiyi bulabiliyor.

Eskiden ABD hükümetinin başındaki çifte yakın bir kişi, CNN'e açıklamasında Melania Trump için "Mar-a-Lago'da hiçbir varlığı yok" dedi.

İnsanlarla kaynaşmıyor ve eşinin çalışanlarıyla nadiren etkileşime geçiyor.

Melania Trump'ın öğleden sonralarını çiftin 15 yaşındaki oğlu Barron'la geçirdiği ve akşamları Trump'la beraber olmadığı vakitlerde çoğu zaman ebeveynleriyle yemek yediği bildirildi.

Eski First Lady, Donald Trump'ın 2017'deki yemininden aylar sonra New York şehrinin Manhattan bölgesindeki Trump Tower'da kalmayı sürdürmesiyle kötü şöhret kazanmış, çiftin Beyaz Saray'daki günlerindeyse ayrı odalarda yaşamıştı.

Ayrıca CNN aralıkta, Bayan Trump'ın Beyaz Saray'dan ayrılmaya istekli olduğunu ve "sadece eve gitmek istediğini" belirtmişti.

Buna karşın eşi, ocakta görevden ayrıldıktan sonra medya önünde ve şahsi olarak bir çok görüntü vermişti.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU