Millie Bobby Brown hiç Marvel, DC ya da Harry Potter filmi izlemediğini söyledi

Genç yıldız hayranlarını şaşırtan açıklamalar yaptı

Brown'ın Godzilla vs. Kong filminden rol arkadaşları oyuncunun sette köpek gibi havladığını söylemişti (AFP)

Netflix'in Stranger Things ve Enola Holmes gibi yapımlarının yıldızı Millie Bobby Brown tüm popülaritelerine rağmen hiç Marvel, DC ya da Harry Potter filmi izlemediğini söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Screen Rant'in haberine göre genç oyuncu hayranlarını şaşırtacak bir açıklama yaptı. Brown gişe rekorları kıran süper kahraman filmleri ya da fantastik evrenlerdense The Notebook gibi aşk hikayelerini tercih ettiğini söyledi. 

Brown rol aldığı yapımlar sayesinde belli açılardan fastastik evrenlere bağlı hissettiğini ve boş zamanlarında "gerçek şeyler" izlemeyi tercih ettiğini belirtti. 

Genç oyuncu röportajında şu ifadeleri kullandı:

Bu yüzden şu ana kadar bir Marvel filmi izlemedim, DC filmi de izlemedim. Bazıları için şaşırtıcı biliyorum. Daha çok The Notebook gibi filmleri seviyorum, hadi biraz romantik filmler izleyelim diyorum. (Fantastik filmler için) aşırı heyecanlanmıyorum çünkü içinde olduğumu düşünüyorum. Bunu zaten yapıyorum, gerçek şeyleri izlemek istiyorum. Hiç Harry Potter filmi de izlemedim. Bana bakıp 'Nasıl yani?' diyen o kadar çok arkadaşım var ki, ben de 'Bilmiyorum' diyorum.

Godzilla vs. Kong'un oyuncu kadrosunda da yer alan Brown'ın Marvel ve DC'yle süper kahraman evrenlerine dahil olmak üzere görüştüğü iddia edilmişti.

 

Independent Türkçe, Screen Rant, We Got This Covered

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU