Erdoğan’dan AK Partililere: Masa başında değil, sahada olacağız

Hürriyet yazarı Selvi’nin aktardığına göre Erdoğan, “2023 bir dönem noktası olacak” dedi

Fotoğraf: AA

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinin en yetkili kurulu olan Merkez Karar ve Yönetim Kurulu’nun (MKYK) yeni üyeleri ile yaptığı görüşmeyi köşesine taşıdı. Buna göre Erdoğan, “Masa başında değil, sahada olacağız” dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Selvi’nin bugünkü köşe yazısının bir kısmı şöyle:

AK Parti’nin yeni yönetimi aynı zamanda partiyi 2023 seçimlerine taşımak gibi çok önemli bir misyona sahip. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Önümüzde 2023 seçimleri var. 2023 seçimleri ülkemiz için tarihi bir dönüm noktasında yaşanacaktır” demişti. Erdoğan, MKYK toplantısının açılışında da 2023 seçimlerine değiniyor. “2023 bir dönüm noktası olacak” diyor. Ardından da “Artık masa başında değil, sahada olacağız” diye konuşuyor.

Erdoğan, gençlik ve kadın kolları yönetimini 2023 perspektifine göre şekillendirmiş, “Yeni bir anlayış getiriyoruz” diye şifreyi vermişti. AK Parti MKYK’sını ise önce 50’den 75’e çıkardı. Yeni başkanlıklar oluşturdu. İlk MKYK toplantısını asıl ve yedek üyelerle birlikte yapıyor.

Selvi, toplantıda Erdoğan'ın  kongreye dair bir değerlendirme yaptığını söyledi ve "Memnuniyetini belirtiyor. Kongre yoğunluğuna rağmen moralinin yüksek olması dikkati çekiyor" dedi.

 

Hürriyet, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU