Bridgerton'ın yeni set fotoğrafları ikinci sezona dair ipuçları veriyor

Netflix’in sevilen dizisinin çekimlerinden paylaşılan fotoğraflar Daphne’nin erkek kardeşlerinin önemli roller oynayacağına işaret ediyor

Bridgerton, 19 yüzyılda İngiltere'deki aristokratların yaşamını konu alıyor (Netflix)

Netflix'in son dönemde en çok konuşulan yapımlarından Bridgerton'ın ikinci sezon setinden paylaşılan fotoğraflar, Daphne'nin erkek kardeşlerinin önemli bir roller oynayacağını gösteriyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Screen Rant'in haberine göre dizide Colin Bridgerton karakterini canlandıran Luke Newton, Brigerton'ın Londra'da devam eden çekimlerinden fotoğraflar paylaştı. Oyuncunun paylaştığı fotoğrafta Luke Thompson'ın hayat verdiği Benedict Bridgerton da yer alıyor.  

Fotoğraflarda Colin ve Benedict'in öne çıkması muhtemelen Bridgerton izleyicileri açısından şaşırtıcı değil. Dizinin ilk sezonunun asıl yıldızı Phoebe Dynevor'ın canlandırdığı Daphne Bridgerton'dı. 

Ancak Julia Quinn'in kitaplarından uyarlanan dizide odağın Bridgerton ailesinin diğer üyesi olan Anthony'e (Jonathan Bailey) kayacağı tahmin ediliyor. Anthony ilk sezonda Daphne'nin arkadaşı Simon'la evlenmesini engellemeye ve sevgilisi Siena Rosso'nun güvenini yeniden elde etmeye çalışırken görülmüştü. 

 

 

Öte yandan Colin'in de kendisini karmaşık bir olayın içinde bulduğu ekranlara yansımıştı. Colin'le flört etmek isteyen Marina Thompson'ın hamileliğini gizlediği ortaya çıkmıştı. Benedict de kendi vahşi yönlerini keşfediyordu. Ancak her üçü de bir şekilde hikayede kendi yerlerini hazırlıyormuş gibi görünüyordu. 

İkinci sezonu merakla beklenen Bridgerton'ın Anthony, Benedict ve Colin için farklı maceralar hazırladığı anlaşılıyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU