Demi Lovato, aşırı dozdan felç geçirdiğini ve beyin hasarı aldığını açıkladı

Lovato'nun açıklamaları YouTube'da yayımlanacak belgeselin tanıtım videosunda yer alıyor

Demi Lovato 2018'de "Favori sosyal sanatçı" dalında Amerikan Müzik Ödülleri'ne aday olmuştu (AFP)

ABD'li pop yıldızı ve model Demi Lovato, 2018'de aşırı doz uyuşturucu alması nedeniyle üç kez felç ve kalp krizi geçirdiğini açıkladı. Şarkıcı bunun kendisini etkilemeye devam eden fiziksel sınırlamalara neden olduğunu belirtti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Lovato 23 Mart'ta YouTube Originals'ta yayımlanacak 4 bölümlük "Demi Lovato: Dancing with the Devil" (Demi Lovato: Şeytanla Dans) isimli belgeselde ölüme çok yaklaştığı olaya dair ilk kez ayrıntılı bilgiler verdi.

AP'nin haberine göre belgeselin tanıtım videosunda Lovato, doktorların ailesine yaşamak için 5-10 dakikası kaldığını söylediğini aktarıyor. 

Şarkıcı çarşamba, "Beyin hasarıyla baş başa kaldım ve bugün hâlâ bunun etkileriyle uğraşıyorum" ifadelerini kullandı.

Araba kullanmıyorum çünkü görüşümde kör noktalar var. Uzun süre okumakta gerçekten zorlandım. İki ay kadar sonra kitap okuyabildiğimde bu çok önemliydi çünkü görüşüm çok bulanıktı.

Lovato, kalıcı etkilerin "kendisine karanlık bir yere girerse neler olabileceğini hatırlatmak için hâlâ orada olduğunu" belirtti. 

 

 

Ünlü şarkıcı 10 yaşında "Barney & Friends" (Barney ve arkadaşları) dizisinde yer almasından bu yana popüler kültürün tanınan yüzlerinden biri. 28 yaşındaki Lovato, bipolar bozukluk, anoreksiya ve zorbalıkla boğuştuktan sonra ilk kez 18 yaşında rehabilitasyona girmişti. 

 

Independent Türkçe, AP

DAHA FAZLA HABER OKU