Netflix Türkiye'nin şubat takvimi belli oldu

Tüm dünyada koronavirüs tecritleri devam ederken dijital yayın platformları da kullanıcılarına eğlenceli vakit geçirmeleri için yeni yapımlar sunmayı sürdürüyor

Tribes of Europa, Netflix'in merakla beklenen yapımları arasında yer alıyor (Netflix)

Dijital yayın platformu Netflix, tüm dünyada koronavirüs pandemisinin yayılmasını önlemeye yönelik tecritlerin devam ettiği sırada her ay kullanıcılarının evlerinde eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak için yeni dizi ve film içerikleri sunmayı sürdürüyor.

What's On Netflix'in haberine göre geçen yıl olduğu gibi bu yıl da iddialı yapımlarla kendisinden çokça söz ettirecek gibi görünen Netflix’in Türkiye’de yayımlanacak Şubat 2021 içerikleri şu şekilde:

 

 

Ateşböceği Yolu - 3 Şubat

 

 

Kristin Hannah’nın aynı isimli kitabından uyarlanan ve oyuncu kadrosunda Katherine Heigl, Sarah Chalke, Ben Lawson gibi isimlerin yer aldığı Ateşböceği Yolu, iki sıkı dost olan Tully ve Kate’in başından geçenleri konu alıyor. 

Malcolm ve Marie - 5 Şubat

 

 

Geçen yıl Christopher Nolan’ın Tenet filmiyle isminden söz ettiren John David Washington ve Zendaya’nın başrollerinde yer aldığı film bir yönetmenin ve sevgilisinin birbirleriyle olan gerilimli ve romantik hesaplaşmasını anlatıyor.

Space Sweepers - 5 Şubat

 

 

Güney Kore yapımı bir bilim kurgu filmi olan Space Sweepers 2092’de uzay çöplerinin ve imkansız görünen hayallerinin peşinden giden sıra dışı bir ekibin maceralarına odaklanıyor. 

Suç Mahalli: Cecil Hotel - 10 Şubat

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Joe Berlinger’in yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin ilk sezonunda izleyiciler Elisa Lam’in kaybolmasının ardından Cecil Hotel’in kötü şöhretinin daha da arttığına tanıklık edecek. 

Dünyadan Haberler - 10 Şubat

Ünlü Hollywood yıldızı Tom Hanks’in ve Helena Zengel’in başrollerinde yer aldığı film, Amerikan İç Savaşı gazisi bir adamın yetim bir kız çocuğuna yeni bir yuva bulmak için çıktığı tehlikeli yolculuğu konu alıyor.

Sevdiğim Tüm Erkeklere: Şimdi ve Sonsuza Dek - 12 Şubat

Lara Jean ve Peter’ın başından geçenleri anlatacak gençlik filmi eski bir aşk mektubunun yeni bir aşka evrilmesini konu alıyor.

The Crew - 15 Şubat

 

 

Bir NASCAR garajının ekip şefinin teknolojiye bağımlı Y kuşağından gençlerle anlaşmazlığa düşmesini konu alacak komedi dizisinin ilk sezonu şubatta izleyicilerinin karşısına çıkacak.

Tribes of Europa - 19 Şubat

 

 

Henriette Confurius, Emilio Sakraya, David Ali Rashed gibi isimlerin yer aldığı dizi 2074’te küresel bir felaketin ardından egemenlik için birbiriyle savaşan pek çok mikro devlete bölünen Avrupa’nın kaderini belirleyecek üç kardeşin hikayesini anlatıyor.

I Care A Lot - 19 Şubat 

Oyuncu kadrosunda Rosamund Pike, Peter Dinklage gibi isimlerin yer aldığı kara mizah filmi müvekkillerini kandıran ancak daha sonra şaşırtıcı biçimde yanıldığını fark eden Marla Grayson’ın başından geçenleri konu alıyor.

Pelé - 23 Şubat

Futbol efsanesi Pelé’nin hayatını konu alacak belgesel şubatta izleyicileriyle buluşacak. 

 

Independent Türkçe, What's On Netflix, Netflix Türkiye

DAHA FAZLA HABER OKU