Fikret Orman: Bu benim Beşiktaş’taki son seçimim

Beşiktaş Jimnastik Kulübü 2018 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurulu başladı. Genel Kurul'da konuşan Başkan Fikret Orman kulübün durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu

Fikret Orman / Fotoğraf: AA

BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde gerçekleştirilen 2018 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurulu’nda konuşan Fikret Orman, ”Beşiktaş’a uygun bir genel kurul olmasını diliyorum. Genel Kurul’lar Beşiktaş’ın düğünüdür” dedi.

“Bu benim Beşiktaş’taki son seçimim”

Beşiktaş Genel Kurulu’na hitap eden Orman, oruçlu olduğunu ve sakin kalmaya çalıştığını belirterek, “Yarın gerçekleştirilecek seçim, benim Beşiktaş'taki son seçimim. Zaten tüzüğümüz de buna el veriyor, benim isteğim de buydu” açıklamasında bulundu.

Kulübe 2012’de ilk geldiğinde rakiplerinin stadı olduğunu vurgulayan Orman, kulübün altyapı tesislerinin yenilendiğini ve amatör şubelerin finanse edildiğini açıkladı.

Siyah-beyazlı kulübün mali durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan Orman, son 3 sezonda 2 şampiyonluk yaşadıklarını belirterek, UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek final oynadıklarını, Şampiyonlar Ligi'nde de namağlup grup lideri olduklarını ifade etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kulübün borcu açıklandı

Kongrede konuşan denetleme kurulu başkanı Feyyaz Tuncel, siyah-beyazlı kulübün borcunu 2 milyar 423 milyon 706 bin lira olarak duyurdu.

Hak, Hukuk, Adalet sesleri yükseldi

BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde gerçekleştirilen toplantıda kongre divan başkanlığı için Atıf Keçeci ile Ali Rıza Dizdar aday oldu. Atıf Keçeci'nin divan başkanlığına seçildiği açıklanırken, Ali Rıza Dizdar'ı destekleyenler oylamanın şekli konusunda tepki göstererek, “Hak, Hukuk, Adalet” diyerek tepki gösterdiler

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU