Erdoğan’dan tedavi gören AK Partili vekile: Seni hava ambulansla Ankara’ya aldıralım

AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’la yaptığı telefon görüşmesinin kaydı sosyal medyadan paylaşıldı

 AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında geçen telefon konuşması sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Çelik’in bir aracın içinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’la yaptığı telefon görüşmesi çeşitli sosyal medya hesaplarında yayınlandı.

Erdoğan’ın “Hava ambulansıyla seni inşallah Ankara’ya aldıralım, burada da şehir hastanesine yatıralım” dediği AK Partili Çelik’in ise “Allah sizi başımızdan eksik etmesin” şeklinde yanıt verdiği görüşme, Twitter’da paylaşıldı:

 

Sözkonusu görüntünün çeşitli sosyal medya hesaplarından AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik'in koronavirüse yakalandığı iddiası ile paylaşılması üzerine muhabirimiz Milletvekili Çelik'in TBMM'deki makamını arayarak konu hakkında bilgi edinmek istemiştir.

Ancak yapılan görüşmede söylenen “nöropatik ağrılar” şeklindeki ifade yanlış anlaşıldığından söz konusu rahatsızlığın koronavirüs olduğuna dair sehven bir yanlış bilgiye haberimizde yer verilmiştir.

Bu nedenle yapılan hata için özür diliyor, sayın vekile tekrar geçmiş olsun diyoruz.

Çelik'ten paylaşım

Sabahat Özgürsoy Çelik daha sonra ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, 'Hatay Bölge Hastanesi Doktorlarımız tarafından yaklaşık 6 aydır takibi devam eden tedavi sürecimde desteğini esirgemeyen başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi olmak üzere geçmiş olsun dileklerini ileten Değerli Bakanlarımıza, Milletvekili arkadaşlarıma, Teşkilat mensuplarımıza, Kıymetli hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum' dedi.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU