İki yolcu ve bir köpek hareket halindeki uçaktan kayarak indi

ABD'de yaşanan olay, havalimanı çalışanlarını bile şaşırttı

23 yaşındaki Brianna Greco, köpeği Rain'i de yanına alarak sevgilisinin peşinden kaydırakla indi (Hampton Friedman-Arşiv)

New York'taki La Guardia Havalimanı, pazartesi sabahı ilginç anlara sahne oldu. Kalkışa hazırlanmak için harekete geçen uçaktaki iki yolcu, kabin kapısını zorlayıp tahliye kaydırağını açarak yanlarındaki rehber köpekle birlikte piste indi. 

The New York Times, inen yolcuların gözaltına alındığını ancak ne gibi suçlamalarla karşılaşacaklarının henüz soru işareti olduğunu bildirdi. 

New York Daily News'ün haberine göre, 31 yaşındaki Antonio Murdock, soygunla suçlanarak hapis yattığı zamanların kendisinde bir travma yarattığını ve uçağı dar bularak tetiklendiğini polislere bildirdi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Görgü tanıklarından Brian Plummer, Atlanta güzergahlı uçaktaki çiftin olaydan önce sürekli olarak yer değiştirdiğini anlattı. 

462 sefer sayılı uçağın kabin ekibi, çifte oturmaları gerektiğini söyleyince adam travma sonrası stres bozukluğu yaşadığını ve oturması halinde kontrolünü kaybedeceğini söyledi. 

İkilinin uçağın ön kısmına giderek kaybolduğunu hatırlayan Plummer, bir süre sonra uçak durunca kabin ekibinin olayı anlatmasıyla çiftin uçaktan indiğini anladıklarını aktardı. 

Delta Airlines Sözcüsü Morgan Durrant, CNN'e yaptığı açıklamada, olaydan sonra uçağın normal bir şekilde yolcuları bıraktığını ifade etti. 

Şirket sözcüsü, yolcuların diğer uçuşlara aktarıldığını da söyledi. 


Independent Türkçe, New York Times, NY Daily News, CNN International

DAHA FAZLA HABER OKU