Sia, eleştirilere verdiği cevaptan pişman: "Bu sefer tam batırdım"

Şarkıcı "Geriye dönüp baktığımda, sadece susmalıydım, şu an bunun farkındayım" dedi

Sia, kısa süre önce Shia LeBeouf'ın kendisini evlilik dışı ilişkiye ayarttığı yönündeki açıklamalarıyla gündeme gelmişti (AP)

Sia yeni filminde otistik bir karakteri canlandırması için Maddie Ziegler'ı seçmesini eleştirenlere verdiği cevaptan pişman olduğunu söyledi.

Avustralyalı şarkıcının ilk yönetmenlik denemesi Music 2021'de vizyona girecek fakat filmin fragmanı uzun süredir birlikte çalıştığı Ziegler'in filmde, yapıma adını veren dilsiz karakteri canlandırması nedeniyle eleştirilerin odağı olmuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu yorumlara yanıt olarak Sia, Twitter'da yaptığı paylaşımda kendisini engelli ayrımcılığıyla suçlayan kişilerin "orada olmadıkları ve filmi izlemedikleri için hiçbir lanet olası fikirlerinin olmadığını" söylemişti.

Bir başkası, kendisi de dahil filmdeki başrol için daha uygun olabilecek otizm spektrumunda yer alan oyuncuların olduğunu öne sürdükten sonra Sia "Belki de sadece kötü bir oyuncusundur" diye yanıt vermişti.

Sydney Morning Herald'a konuşan "Titanium" şarkısını seslendiren şarkıcı, eleştirenlere yanıt vererek her zamanki "gece yarısından sonra duygusal bir şey yapmama" kuralını çiğnediğini söyledi.

Sia, “Geriye dönüp baktığımda, sadece susmalıydım; şu an bunun farkındayım" dedi.

Sabahın üçüydü ve gece yarısından sonra duygusal bir şey yapmama kuralım olmasına rağmen, bu sefer s**ıp batırdım.

Sia ayrıca rol için otizm spektrumunda yer alan biriyle görüştüğünü fakat kendisinin çekim sürecini çok sıkıntı verici bulduğunu öne sürdü.

Şarkıcı “Bildiğim tek şey, Music'in seviyesinde çalışan insanların Twitter'a girip bana iyi bir iş çıkardığımı da söyleyemeyecekleri. Adsız Alkoliklerde bir söz var, anlamak anlaşılmaktan daha iyidir diye. Ne yazık ki Twitter'a girdiğimde bunu unutmuştum. Gerçekten tüm bu farklı seçenekleri denediğimi ve elimden gelenin en iyisini yaptığımı açıklamak istemiştim" ifadelerini kullandı.

Geçen hafta Sia, Ziegler'ı seçme kararında kararlı olduğunu belirtti ve rolü oynamak için "bir dansçıya ihtiyacı olduğunu" söyledi.

Şarkıcı, "Bu bir belgesel değil. Kate (Hudson) bir uyuşturucu satıcısı değil ve Leslie Odom Jr. da Gana'dan değil" diye ekledi.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU