Marvel, Eternals'la birlikte Thanos'un gücüne dair algıyı değiştirecek

Thanos, Marvel evreninin en güçlü kötüsü olarak biliniyor ancak Eternals filmi bunu değiştirecek

Thanos, ABD Başkanlık seçimlerinin ardından yapılan hayran videosunda Donald Trump olarak tasvir edilmişti (Marvel)

Marvel Sinematik Evreni, Eternals filmiyle birlikte 4. Evre’de Josh Brolin’in canlandırdığı Thanos’un ne kadar güçlü olduğuna dair algıyı değiştirecek. 

Mad Titan, Marvel hayranları tarafından evrenin en güçlü kötü karakteri olarak değerlendiriliyor ve Thanos’un bu ünü çizgi romanlarda da pek farklı değil. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Thanos bugüne kadar Black Panther (Chadwick Boseman), Örümcek-Adam (Tom Holland) ve Doktor Strange (Benedict Cumberbatch) gibi karakterlere pek çok zorluk çıkarsa da Avengers: Endgame’de tüm süper kahramanların yer aldığı bir ordunun karşısında yer alacak kadar büyük bir tehdit yaratmıştı. 

Fakat yine de onu alaşağı eden tüm kahramanların ortaya çıkardığı güçten ziyade Iron Man’in Sonsuzluk Eldiveni’ni giymesiydi. 

Bununla birlikte 2021’de vizyona girmesi beklenen Eternals filmi bu algıyı değiştirebilir çünkü burada Thanos’un gücüne eşdeğer güçteki ya da ondan daha güçlü karakterler bulunuyor. Screen Rant'in haberine göre tam da bu yüzden Thanos daha az etkileyici ve tehditkar görünebilir. Örneğin, Celestialler var olan en güçlü varlıklar arasında yer alıyor. 

Bu devasa, tanrılara benzer varlıklar aynı zamanda Eternallerin de yaratıcıları. Thanos, güçlü ordulara ihtiyaç duyarken Celestialler tüm dünyaları minimum çabayla ortadan kaldırabilir. 

Öte yandan Eternals da Mad Titan’la rahatlıkla eşleşebilecek güçlere sahip. Eğer Eternaller Thanos’la savaşırsa, Yenilmezler’e hiç de gerek olmayacak. 

Eternaller ve Celestialler’in yanı sıra Deviantlar da Thanos’un gücüne dair algıyı değiştirebilir. Her ne kadar onların gücü Thanos’un gücünden daha az olsa da Marvel’ın 4. Evre’de bir dizi değişiklik yapması olası görünüyor. Bu açıdan eğer değişiklik yapılırsa Devianlar da Thanos’tan daha güçlü görünücek. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU