Ergin Ataman: Sahaya yüreğimizi koyduk

THY Avrupa Ligi’nde Final Four’a kalan Anadolu Efes büyük sevinç yaşadı. Karşılaşmanın ardından soyunma odasında oyuncularıyla kısa bir konuşma yapan Ataman, ”Belki çok iyi bir maç oynamadık ama sahaya yüreğimizi koyduk” dedi

THY Avrupa Ligi çeyrek final play-off serisi dördüncü maçında Anadolu Efes, sahasında konuk ettiği Barcelona Lassa’yı 80-71 mağlup etti. Bu sonucun ardından seride durumu 3-2’ye getiren lacivert-beyazlılar Final Four’a yükselerek Fenerbahçe Beko’nun rakibi oldu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Karşılaşmanın ardından soyunma odasında oyuncularıyla kısa bir konuşma yapan Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, “Sizlerle gurur duyuyorum. Eminim ki başkanımız da sizlerle gurur duyuyordur. Taraftarımız ve bu maçı izleyen herkes sizlerle gurur duyuyor. Sadece bu maçta değil, bütün sezonda kazansak da kaybetsek de siz sahaya yüreğinizi koydunuz. Bugün bu maçı kazanma sebebimiz de tam olarak bu. Belki çok iyi bir maç oynamadık ama sahaya yüreğimizi koyduk. Final Four’u sonra düşünürüz, birkaç gün bunun keyfini yaşayalım. Döndükten sonra yarı finali düşünürüz” dedi.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU