The Big Bang Theory'nin hikayesi, Young Sheldon'da devam edecek

Yetişkin Sheldon'a, anlatımda ana diziden biri katılıyor

Young Sheldon, ABD'de bugün yayımlanacak (AP)

Young Sheldon’ın yapımcılarından Steve Molaro, dizinin 4. sezon prömiyerinde, The Bing Bang Theory'in olay örgüsünün eğlenceli ve beklenmedik bir şekilde devam ettirileceğini açıkladı.

Young Sheldon’da, 12 sezon süren The Bing Bang Theory’nin dahi karakteri Sheldon’ın (Jim Parsons) Teksas’taki çocukluk yıllarına odaklanılıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizide Iain Armitage’nin canlandırdığı çocuk Sheldon’ın, ailesi ve okuldaki arkadaşlarıyla ilişkisi anlatılırken asıl diziye sıklıkla göndermede bulunuluyor.

Sheldon’ın çok sevdiği Profesör Proton (Bob Newhart) iki dizide de yer alırken Persons yetişkin Sheldon’ı seslendiriyor. 

The Big Bang Theory’nin finaliyle aynı gün yayımlanan 2. sezonun finalindeyse Nobel Ödülü’ne atıfa bulunularak ve ana dizi oyuncularının çocuklukları gösterilerek spin-off'la (orijinal yapımdaki bir konuya ya da karaktere odaklanan yan ürün -ed.n.) ana dizi arasındaki en büyük bağlantı kurulmuştu.

Screen Rant’ın haberine göre Molaro, Young Sheldon'ın 4. sezonun prömiyerinde ana dizinin hayranlarını hoş bir sürprizin beklediğini söyledi ve ekledi:

Yetişkin Sheldon, bölümün sonundaki anlatımda yalnız olmayacak.

Ancak Parsons’a kimin katılacağını söylemek hayli güç. Zira yapımcı herhangi bir isim vermezken ana dizide bir anlatıcı da bulunmuyordu. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU