Game of Thrones: Maisie Williams Arya’nın sahnesini değerlendirdi

*Uyarı: Game of Thrones 8. sezon 3. bölüme ilişkin ‘spoiler’ içerir

Fotoğraf: HBO

Maisie Williams, Game of Thrones’un yayımlanan son bölümünde Arya’nın sahnesi hakkında çekinceleri olduğunu söyledi.

Winterfell’deki büyük savaşı merkezine alan 8. sezonun 3. bölümünün yayımlanmasının ardından, Entertainment Weekly’e röportaj veren Williams, dizide canlandırdığı Arya karakterinin bölüme damga vuran sahnesi hakkında değerlendirmede bulundu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gece Kralı’nı yok ederek Westeros’u kurtaran kişi Arya oldu. Ejderha camından yapılmış silahı ve Melisandre’nin kehanet gibi sözlerinin etkisiyle Arya savaşın kaderini değiştirdi.

Williams, dizinin en korkulu düşmanını yok edenin Arya olmasının dizinin hayranları tarafından nasıl karşılanacağı konusunda kuşkuları olduğunu belirtti. Williams şunları söyledi:

“İnanılmaz derecede heyecan vericiydi. Ama herkesin Arya’nın bunu hak etmediğini düşüneceğini ve bundan nefret edeceğini sandım.”

Bir dizideki en zor şeyin yenilmez bir düşman yaratıp sonra onu yenmek olduğunu belirten Williams sözlerine şöyle devam etti:

“Bu çok akıllıca yapılmalı. Aksi takdirde insanlar ‘45 kiloluk bir kız gelip de onu bıçakladığına göre düşman o kadar da kötü değilmiş' diye düşünür.”

Erkek arkadaşının Gece Kralı’nı öldürenin Jon Snow olmasını beklediğini söyleyen Williams, Arya’nın 5. sezondaki Siyah ve Beyaz Evi bölümünden beri bunun için hazırlandığına dikkat çekti. Williams, “Beklenmedik bir durumdu ve bu dizinin yaptığı da bu. Bu yüzden sonra dedim ki ‘S… git Jon, bu iş benim’” dedi.

Game of Thrones’un yeni bölüm fragmanı, herkesin dikkatlerinin artık Demir Taht ve Cersei Lannister’da toplandığını gösteriyor.

Dizinin 8. sezon 4. bölümü 5 Mayıs’ta yayımlanacak.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/game-of-thrones

Independent Türkçe için çeviren: Sezin Bala

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU