Stranger Things: Ruslar, Eleven'a ulaşmak için Hopper'ı yem olarak mı kullanacak?

Dizinin merakla beklenen 4. sezonunda Hopper'ı kurtarmak hiç de kolay olmayacak

Hopper'ı canlandıran David Harbour, karakterinin dönüşünün Yüzüklerin Efendisi'ndeki Gandalf'tan esinlendiğini söyledi (Netflix)

Stranger Things’in merakla beklenen 4. sezonunda Jim Hopper’ın Rusya’daki hapishaneden nasıl kurtulacağı büyük bir merak konusu. Dünyanın öbür ucundaki bilim insanları onu Eleven için yem olarak kullanabilir. 

Üçüncü sezonun sonunda Hopper’ın kesin olarak öldüğü düşünülse de dizinin yeni fragmanı sevilen karakterin Rusya’da hayatta olduğunu göstermişti. 

Hopper ikinci sezonun sonunda Eleven’ı evlat edinmiş ve ikilinin arasındaki özel bağ daha kuvvetli hale gelmişti. Dolayısıyla her iki karakter de birbirleri için fazlasıyla önemli. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Üçüncü sezonda da ima edildiği gibi Ruslar isteselerdi Hopper’dan çoktan kurtulabilirdi. Ancak Hopper’ın hala hayatta olmasının ve serbest bırakılmamasının bir nedeni var. Ve bu tamamen Eleven’la alakalı olabilir. 

Screen Rant'in haberine göre Ruslar Upside Down üzerinde de deneyler yapıyordu ve bu da Hawkins’e nasıl ulaştıklarının nedeniydi. Sovyet ajanları bir şekilde Hawkins’teki portalları ve karanlık boyutlarla ilgili olayları öğrendi ve kendi deneylerini yapmaya karar verdi. 

Ruslar sonrasında Upside Down’a açılan kendi makinelerini inşa etti ama umdukları gibi çalışmadı ve birçok bilim insanı hayatını kaybetti. Bu yüzden bir birçok kapının açıldığı Hawkins’e yönelmişlerdi. 

Ancak hesaba katmadıkları şey Hawkins’in kapıları kapatma gücüne sahip Eleven’a sahip olmasıydı. Şimdi Ruslar, Kamchatka’da kapılardan birini başarılı biçimde başardı ve Demogorgon’u kafese kapattılar. Fakat yine de bilmedikleri pek çok şey var. Bu açıdan Eleven onlar için fazlasıyla faydalı olabilir. 

Hopper, Ruslar için Eleven’a ulaşmanın bir yolu olabilir. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU