Canan Kaftancıoğlu, Hakan Bayrakçı'ya yanıt verdi

SONAR Araştırma'nın sahibi Hakan Bayrakçı, CNN Türk'te katıldığı programda Canan Kaftancıoğlu hakkında sert ifadeler kullanmıştı. Canan Kaftancıoğlu Twitter'dan yanıt verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, SONAR Araştırma Şirketi'nin sahibi Hakan Bayrakçı'nın sözlerine Twitter hesabından yanıt verdi.

3 Ekim'de CNN Türk'te katıldığı programda Kaftancıoğlu'nun Ermeni Soykırımı iddialarına destek verdiğini ve CHP İstanbul İl Başkanı olarak görev yapamayacağını savunan Bayrakçı, öfkeli tavrıyla sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Kaftancıoğlu, bugün Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda, Bayrakçı'nın CHP İstanbul İl Başkanlığı ile çalışmak istediğini ve yaptıkları görüşmede kendisine övgüler sıraladığını ifade etti. 
 


Ayrıca, Bayrakçı'nın kendisinden CHP Genel Merkezi'yle iş yapması için yardımcı olmasını istediğini de ileri süren Kaftancıoğlu, "Siz siz olun böyle 'insanlardan' olmayın ki insan kalabilesiniz" dedi.

"İş yapmadığım yüzlerce siyasetçi var"

Kaftancıoğlu'nun tweetlerinin ardından, Hakan Bayrakçı da Twitter hesabından paylaşım yaptı. Bayrakçı, "Canan Kaftancı bana tweet yazmış. CHP’ye ve bir Türk insanına yakışmayan siyasi görüşlerini biliyordum. Fakat iftiracı “muazzam!” karakterini bilmiyordum. İş yapmadığım yüzlerce siyasetçi var. Oldu. Hepsine kızdım mı, kızıyor muyum? Ah zeka! Ah seviyesizlik! Nelere kadirsiniz!" dedi. 

DAHA FAZLA HABER OKU