David Beckham, eşi Victoria'nın telefon kullanımına yasak getirdi

David ve Victoria Beckham, 21 yıllık evliliklerini sağlıklı tutmak için telefon yasağını devreye soktu

Victoria Beckham kısa süre önce eşi David Beckham'ın makyaj malzemelerini kullandığını söylemişti (AFP)

Britanyalı eski futbolcu David Beckham ve eşi modacı Victoria Beckham, pek çok kişinin gıptayla takip ettiği evliliklerini yeni bir seviyeye taşıdı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

21 yıl önce evlenen çift kısa süre önce evliliklerini tazelemek için çocukları olmadan Almanya’ya bir haftalık tatile gitmişti. 

45 yaşındaki David Beckham eşiyle geçirdiği nadir tatillere bayılıyor ve Mirror'ın haberine göre şimdi de ünlü futbolcunun Victoria Beckham’ın akşamları telefon kullanmasını yasaklayarak birbirleriyle daha fazla vakit geçirmeyi istediği belirtildi. 

Teknolojiden uzakta biraz zaman geçirmek isteyen David Beckham ve 46 yaşındaki eşi tatilde yaptıkları gibi birbirleriyle daha fazla konuşup birbirlerine daha fazla sevgi gösteriyor.

Çiftin tatiliyle ilgili konuşan bir kaynak şu ifadeleri kullandı:

David bazen Victoria’nın sürekli telefonunu elinde tuttuğunu hissediyor  bu yüzden evde cihazsız akşamlar istediğini söyledi. Bunun tüm aileye iyi geleceğini düşünüyor.

Çiftin Brooklyn, Romeo, Cruz ve Harper isimlerinde 4 çocuğu var. Kaynak çiftin kişi başı 20 bin sterline (yaklaşık 205 bin TL) mal olduğu düşünülen tatiline dair şu ifadeleri ekledi:

Bunu yılda iki kez yapmaya çoktan söz verdiler. David bunu yapmaya ikna ve evden uzakta vakit geçirmeyi gerçekten sevdi.

 

Independent Türkçe, Mirror

DAHA FAZLA HABER OKU