Ünlü komedyen Chris Rock'tan Trump'ın hastalığına yorum: Kalbim Kovid'le

Komedyen "odadaki fil" hakkında konuşmaktan kaçınmadı

Saturday Night Live (SNL) televizyon programı, koronavirüs pandemisinin ekibi evden oynamak zorunda bırakmasından bu yana ilk kez meşhur stüdyosuna geri dönerken, Chris Rock da ilk bölümün sunucusu olmaktan çekinmedi.

Açılış skecinin ardından sahnede beliren Rock, ilk şakasında sözünü sakınmayarak odadaki fili (Herkesin bildiği ya da düşündüğü ancak konuşmaktan çekindiği durumları anlatmak için kullanılan İngilizce tabir -çn.) aradan çıkardı.

Komedyenin "Başkan Trump, Kovid tanısıyla hastanede... ve kalbim seninle Kovid" sözlerine seyirciler kahkaha ve alkışlarla karşılık verdi.

Şovun "Weekend Update" (Haftasonu Haberleri) kısmında Colin Jost şöyle bir espri yaptı: 

Trump'tan nefret ettiği açık olan tüm bu insanların 'Geçmiş olsun' dediğini görmek çok garip. Sanırım pek çoğu, ilk dilekleri gerçekleştiği için suçlu.

Ardından Michael Che şunu ekledi:

Elbette, başkanın ölmesini istemiyorum. Açıkçası kendisine çok uzun bir iyileşme süreci diliyorum.

Televizyon şovunun son birkaç aydaki olayların yanı sıra, geçen haftanın başlıklarına da nasıl yer vereceğiyle ilgili internette bazı spekülasyonlar vardı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Daha sonra Rock, makamdaki görev süresinin kısıtlanması için çağrıda bulunarak Amerika'nın yönetimle ilişkisini yeniden masaya yatırması gerektiğini söyledi.

Şovun ünlü stüdyosunun ön sıralarında seyirci olarak maske takan ilkyardım ekipleri yer aldı.

Sosyal mesafe, kendi grubundakilerle şov öncesinde pek çok durumda defalarca temasa girmiş kişilerin meydana getirdiği, ikiyle 9 arasında seyirciden oluşan "sosyal baloncuklarla" sağlandı.

1990'dan 1993'e kadar şovun oyuncu ekibinde yer alan Rock, bununla birlikte üçüncü kez programa sunuculuk yapmış oldu. Müzisyen konuk Megan Thee Stallion, Rock'a eşlik etti.

Başkan Donald Trump, Kovid-19 teşhisinin ardından cuma günü Walter Reed Tıp Merkezi'ne kabul edildi. 

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Umut Can Yıldız

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU