Jennifer Aniston ve Jimmy Kimmel, 72. Emmy Ödülleri töreninde ufak çaplı yangın çıkardı

Aniston ve Kimmel 72. Emmy Ödülleri töreninde izleyenlere unutamayacakları bir an yaşatmış oldu

Aniston, kısa süre önce eski sevgilisi Brad Pitt'le bir okuma etkinliğine katılmasıyla gündeme gelmişti (ABC)

Ünlü komedyen Jimmy Kimmel ve ona eşlik eden Friends dizisinin yıldızı Jennifer Aniston, 72. Emmy Ödülleri Töreni’ni koronavirüs pandemisinin gölgesinde sundu ve törende enteresan anlar yaşandı. 

Pazar gecesi ilk kez sanal olarak gerçekleştirilen törende Aniston, komedi dalında en iyi kadın oyuncu ödülünü kimin aldığını açıkladıktan sonra zarfı yakılmak üzere stüdyodaki sepetin içine attı. 

People'ın haberine göre Aniston, Schitt’s Creek performansıyla ödüle layık görülen Catherine O’Hara’nın ismini duyurduktan sonra, Kimmel ve Friends dizisinde Rachel karakteriyle akıllara kazınan oyuncu şaka yollu biçimde kazanan kişinin isminin yazdığı zarfı "sterilize etmek için" fazladan önlem aldı. 

İkili zarfa dezenfektan sıktıktan sonra zarfı ateşe verdi. 52 yaşındaki Kimmel zarfa dezenfektan sıkarken Aniston, "Bu biraz aşırı Jimmy" diye takıldı. 

Kimmel cevaben, "Saymanların ellerinin nereye dokunduğunu bilemezsiniz, şimdi sepete giriyor ve onu yakıyoruz" ifadelerini kullandı. 

 

 

Aniston daha sonra zarfın alev almasıyla oluşan ufak çaplı yangını, yangın söndürücüyle bastırmadan önce Kimmel, "mikropların yakılması için 5 saniye beklemeleri" gerektiğine dair şaka yaptı. 

Bununla birlikte Kimmel, metal bir maşayla zarfın kömürleşmiş kalıntılarını aldıktan sonra küçük ateş yeniden alevlendi ve ekran dışındaki birisinin her ikisine "söndür" demesine neden oldu. 

Aniston ateşi ikinci kez yangın söndürücüyle bastırmayı denedi. Ufak da olsa panik yaratan an hem seyirciler hem de töreni sunanlar açısından uzun süre unutulmayacak gibi görünüyor.

 

Independent Türkçe, People

DAHA FAZLA HABER OKU