Hulusi Akar'dan Yunan basınına tepki: Utanç vesikası

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Bu utanç vesikası Yunan basın tarihinde kara bir leke olarak kalacaktır. Yunan makamlarınca da gerekli idari ve adli işlemlerin derhal yapılmasını bekliyoruz" dedi

Bakan Akar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan ve hakaret içerikli yayın yapan gazete yayını için "Bu Yunan basını için utanç vesikasıdır" ifadesini kullandı / Fotoğraf: AA 

Yunanistan'da bir gazetenin Cumuhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içerikli yayını tepki görmeye devam ediyor. 

İktidar kanadından çok sert tepki gören gazetenin söz konusu manşetine, bir tepki de Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan geldi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)


Akar, "Habercilikle alakası olmayan bir Yunan gazetesinde cumhurbaşkanımızı hedef alan ve aklı başında Yunan halkı dahil sağduyu sahibi hiç kimsenin asla kabul etmediği son derece seviyesiz ifadeyi şiddetle kınıyoruz" dedi. 

"Bu utanç vesikası Yunan basın tarihinde kara bir leke olarak kalacaktır" diyen Akar şunları kaydetti:

"İki ülke arasındaki ilişkileri sabote etmeyi amaçlayan ve kamu vicdanında zaten mahkum olan bu ahlaksızlar hakkında Yunan makamlarınca da gerekli idari ve adli işlemlerin derhal  yapılmasını bekliyoruz. İki ülke arasındaki ilişkileri sabote etmeyi amaçlayan ve kamu vicdanında zaten mahkum olan bu ahlaksızlar hakkında Yunan makamlarınca da gerekli idari ve adli işlemlerin derhal yapılmasını bekliyoruz." 
 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU