Bülent Korkmaz, Konyaspor'daki görevinden istifa etti: Forvet transferi, onayım ve bilgim dışında gerçekleşti

Konyaspor'daki görevinden ayrıldığını açıklayan teknik direktör Bülent Korkmaz, "En önemli sebep, geçen yıl en büyük sıkıntı yaşadığımız mevki olan forvette, transferin onayım ve bilgim dışında gerçekleşmesidir" dedi

Bülent Korkmaz / Fotoğraf: AA

Süper Lig ekiplerinden İttifak Holding Konyaspor'un teknik direktörü Bülent Korkmaz, görevinden istifa etti.

Konyaspor'dan "kendisinden habersiz forvet transferi yapıldığı" gerekçesiyle ayrıldığını duyuran Bülent Korkmaz, yazılı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Ben hayatım boyunca her şeyi mücadele vererek, savaşarak ve tırnaklarımla kazıyarak elde ettim. Benim karakterimde hiçbir zaman mücadeleden ve zorluklardan kaçmak yoktur. Eğer ben geçen sene, içimizden birileri dahi 'Bu takım küme düştü' dediği dönemde, haklı birçok mazeret ve sebebim olmasına rağmen, yaşana o sıkıntılı dönemde fırtınalı ortamda gemiyi terk etmediysem, gemiyi limana sağsalim yanaştırdıktan sonra şu an görevi bırakıyorsam, birçok sebebi var. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kamuoyunun dikkatine.

Bülent Korkmaz (@cbulentkorkmaz)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

Konyaspor Kulübü Başkanı Hilmi Kulluk'la kendisini istifaya sürükleyen nedenleri paylaştığını belirten Korkmaz, ayrılma kararı almasını şöyle açıkladı:

Bugüne kadar yapılan transferlerimizde birlikte karar vererek, Ibrahim Sehic, Musa Çağıran, Samuel Eduok ve Adil Demirbağ'ı aldık. En önemli sebep, geçen yıl en büyük sıkıntı yaşadığımız mevki olan forvette, transferin onayım ve bilgim dışında gerçekleşmesidir. 

Korkmaz ayrıca, oyunculara ve taraftarlara teşekkür ederken, Konyaspor camiasına başarı diledi. 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU