Babacan: Eşim ve oğlumun da testleri pozitif çıktı

DEVA Partisi lideri Babacan, "Üçümüzün de şikayetleri aynı: Halsizlik, ateş, yoğun kas ve eklem ağrıları" dedi

Ali Babacan / Fotoğraf: AA

Geçen salı günü koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabından eşi ve oğlunun da testinin pozitif olduğunu paylaşımında bulundu.

"Üçümüzde de halsizlik, ateş, yoğun kas ve eklem ağrıları var" diyen Babacan, "Bugün KOVID-19'la beşinci günümüz, karantinadayız. Benden hemen sonra eşim Zeynep ve küçük oğlumuz Emir'in de testleri pozitif çıktı. Üçümüzün de şikayetleri aynı: Halsizlik, ateş, yoğun kas ve eklem ağrıları" ifadelerini kullandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Üzerimize düşen tedbirleri yerine getirmekte titiz olalım"

Sağlık çalışanların büyük fedakarlıklar gösterdiğini kaydeden Babacan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Bu süreçte tekrar şahit oldum ki, sağlık çalışanlarımızın hakkı çok büyük. Büyük fedakarlıklarla çalışıyorlar. Ben hepsine teşekkür ediyorum, onlara minnettarız. Lütfen onların emeklerini, özverilerini kanıksamayalım. Üzerimize düşen tedbirleri yerine getirmekte titiz olalım.

Arayan ve geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ediyorum. Yoğunluk ve yorgunluktan aramalarına dönemediklerim olduysa kusuruma bakmasınlar. Bütün hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Lütfen kendinize dikkat edin, uzmanları ve sağlıkçılarımızı dinleyin."

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU