DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan koronavirüse yakalandı

Babacan, test sonucunun pozitif olduğunu, sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi

Fotoğraf: AA

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan koronavirüse yakalandı.

Twitter'dan "Biraz önce COVID-19 testimin sonucunun pozitif olduğunu öğrendim" diyen Babacan, "Şu an durumum iyi çok şükür. Doktorlarım bir süre ailemle birlikte karantina altında kalmam gerektiğini söyledi. Çalışmalarıma evden devam edeceğim inşallah" ifadelerini kullandı.

DEVA Partisi'nden açıklama

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen tarafından yapılan açıklamada Babacan ile son 14 gün boyunca yakın temas halinde bulunmuş herkesin test yaptırması tavsiye edildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan'ın COVID-19 test sonucunun pozitif çıktığını öğrenmiş bulunuyoruz. Şükürler olsun ki sağlık durumu şu an iyi. Kendisi karantina sürecinde çalışmalarına evinden devam edecektir. Son 14 gün boyunca kendisi ile yakın temas halinde bulunmuş herkesin test yaptırmasını tavsiye ederiz. Genel Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletir, partimizin bütün mensuplarına sağlıklı günler dileriz

Siyasilerden mesaj

Babacan'ın koronavirüse yakalanmasının ardından siyasilerden geçmiş olsun mesajları geldi. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener şunları kaydetti:

"1000 Günde Memleket Hareketi"ni başlatacağını açıklayan eski CHP Yalova Milletvekili ve partinin son cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce paylaştığı mesajda, "COVİD-19 testi pozitif çıkan Deva Partisi Genel Başkanı Sayın Ali Babacan’a ve tedavileri devam eden yurttaşlarımıza acil şifa diliyorum. Maskemizi takalım, mesafe kurallarına hem kendi sağlığımız hem toplum sağlığı için uymaya devam edelim" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise paylaştığı mesajda "Testi pozitif çıkan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bir an evvel sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Değerli dostum ve kardeşim Sayın Babacan'a acil şifalar diliyorum" diyerek, "Kendisinin en kısa sürede sağlığına kavuşacağından eminim. Dualarımız her daim onunla" ifadelerini kullandı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU