Eski F1 pilotu: Epstein'in özel partilerinde Bill Clinton'ı bizzat gördüm

Irvine, eski ABD Başkanı’nı bu mekanlarda görmeyle ilgili o sıralar aklına olumsuz bir fikir gelmediğini anlattı

Clinton, pedofil milyarder Epstein'e ait adayı ziyaret ettiği yönündeki iddiaları sürekli yalanlamıştı (Belfast Telegraph)

Eski F1 pilotu Eddie Irvine, Belfast Telegraph gazetesine verdiği röportajda, pedofil milyarder Jeffrey Epstein’in davetlerinde eski ABD Başkanı Bill Clinton’la bir araya geldiklerini söyledi.

New York Post’un aktardığı habere göre Irvine, “Onu oralarda gördüğümü hatırlıyorum. Tüm o insanları görmüştüm” dedi.

Eski ABD Başkanı’nı bu tür partilerde gördüğü için durup düşünmediğini çünkü önde gelen isimlerin milyarder Epstein’in partilerinde boy göstermesinin olağan olduğunu belirten Irvine, Clinton’la ilgili daha fazla ayrıntıya girmedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bahsi geçen partide Epstein ve onun eski sevgilisi Ghislaine Maxwell’in yanı sıra milyarderin kendisini “seks kölesine” çevirdiğini savunan Virginia Roberts Giuffre’yi de gördüğünü söyleyen Irvine, “Reşit olmayan kızları kullandığına dair hiçbir fikrim yoktu. Onu (Giuffre’yi) birkaç kez gördüğümü hatırlıyorum ancak o zamanlar onun 20 yaşında olduğunu söylerdim. Hiç genç kız görmedim” diye konuştu.

Clinton’ın adı kısa süre önce gizliliği kalkan bir mahkeme kaydıyla da gündeme gelmişti.

New York’ta karara bağlanmış bir hakaret davasındaki belgelerin üzerindeki engellerin mahkeme kararıyla kaldırılması, Epstein'in eski sevgilisi Ghislaine Maxwell ile çifti cinsel istismarla suçlayan Virginia Roberts Giuffre arasındaki yargı savaşını ortaya koymuştu.

Yaklaşık 350 sayfalık belgelerin arasında yer alan bilgilere göre, Giuffre'nin 2011’de avukatlarına Bill Clinton'ın kendisi, iki genç kadın ve Maxwell'le birlikte Epstein'e ait Little St. James Adası'nı ziyaret ettiğini, Clinton'ın Epstein'in sıklıkla seks partilerinin yapıldığı adadaki özel villasında kaldığını söylediği belirtilmişti.

Konuyla ilgili kendisine herhangi bir suçlama yönetilmeyen Clinton ise söz konusu adayı ziyaret ettiği yönündeki iddiaları sürekli yalanlamıştı.

 

Independent Türkçe, New York Post

DAHA FAZLA HABER OKU