Erol Bulut, Fenerbahçe sorusuna yanıt verdi: Arkadaşlar biraz daha sabretsin

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Bulut, Trabzonspor maçı sonrası yaptığı değerlendirmede, "İstemediğimiz bir sonuç oldu” dedi

Fotoğraf: AA

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor'a 2-0 yenilen Aytemiz Alanyaspor'da teknik direktör Erol Bulut, iyi mücadele ettiklerini ancak istedikleri sonucu alamadıklarını söyledi.

Bulut Fenerbahçe'nin teknik direktörü olacağına yönelik iddialara ilişkin bir soru üzerine "Bu konu ile ilgili yeterince açıklama yaptım. Birkaç gün içinde gereken açıklamayı yapacağım. Arkadaşlar biraz daha sabretsin" diye konuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bulut, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan final müsabakasının ardından düzenlenen basın toplantısında görüşlerini aktardı.

Maça iyi hazırlandıklarını belirten Bulut, "İstemediğimiz bir sonuç oldu. İlk golü atan takımının kupayı kazanacağı bir görüntü vardı. Trabzonspor daha şanslıydı. İlk golden sonra savunmaya önem verdiler. Biz de girdiğimiz 1-2 pozisyonu değerlendirebilsek gidişat değişebilirdi. Futbolcularım iyi mücadele etti. Onları tebrik ediyorum. Trabzonspor'u da kupayı kazanmasından dolayı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Independent Türkçe, ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU