Trump'ın yeğeni, amcasına dair "mahrem" bilgilerin yer aldığı kitabını Ağustos'ta yayımlayacak

Mary Trump, 2016 seçim sonuçlarının ardından "hayatımın en kötü gecelerinden biri" ifadelerini kullanmıştı

George Floyd'un öldürülmesinin ardından başlayan protestolar sürecinde Trump'ın kamuoyu desteğini bir miktar kaybettiği belirtilmişti (AP)

ABD Başkanı Donald Trump’ın abisinin kızı Mary Trump, Kasım’da gerçekleştirilecek başkanlık seçimlerine aylar kala amcasına dair önemli bilgilerin yer aldığı kitabını yayımlayacak.

55 yaşındaki Mary Trump, klinik psikolog ve Trump Coaching Group’un CEO’su.

The Daily Beast, bu hafta Mary Trump’ın amcasına dair mahrem ve şoke edici bilgiler içeren bir kitap yazdığını ve kitapta “üzücü ve müstehcen” olaylara yer verdiğini söyledi.

Too Much and Never Enough (Çok Fazla ve Asla Yeterli Değil) isimli kitabın 11 Ağustos’ta yayımlanması planlanıyor. Bu da kitabın Cumhuriyetçi Parti Ulusal Kongresi öncesinde yayımlanacağı anlamına geliyor. Trump’ın kongrede partisi tarafından yeniden resmen aday gösterilmesi bekleniyor. 

Kitabın basım tarihin tesadüf olmadığı belirtildi. Kitapta Trump’a dair bomba etkisi yaratacak bilgilerin olduğu ifade edildi. Trump’ın yeğeni Mary Trump’ın, Ekim 2018’de yayımlanan The New York Times’ın Pulitzer Ödülü kazanan Trump’ın veraset vergisinden kaçınmak için kurguladığı miras düzenlemelerini ele aldığı haberinin temel kaynağı olduğu biliniyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Mary Trump, gazeteye dedesi Fred Trump’ın vergi beyanlarının ve “ailenin hayli özel diğer finansal dökümanlarının” sağlanmasında yardımcı olmuştu. 

Daily Beast’in haberine göre, bahsi geçen kitapta Mary Trump’ın ABD Başkanı’nın kız kardeşi emekli yargıç Maryanne Trump Barry ile yaptığı konuşmalar da yer alıyor. Bu konuşmalarda Trump’a yönelik “mahrem ve tahrip edici düşüncelerin” bulunduğu aktarıldı.  

Amcasının başkanlık süresi boyunca sessiz kalan Mary Trump’ın kitabının önemli bir kamusal müdahaleyi temsil edeceği ifade edildi. 

İkili arasındaki kötü ilişkinin onlarca yıl öncesine uzandığı biliniyor. Mary Trump’ın babası, en büyük çocuk olduğu için Trump ailesinin mirasının asıl varisiydi. Ancak kendisine emlak ve iş açısından bir kariyer rotası çizmeyen Fred Trump Jr, pilot olmayı tercih etti. 

1981’de 42 yaşındayken hayatını kaybeden Fred Trump Jr, alkol bağımlılığıyla mücadele ediyordu. Kalp krizinden ölmesi, bağımlılığına yönelik haberlerin çıkmasına neden olmuştu.

Donald Trump, geçen yıl Washington Post’a verdiği röportajda abisinin ölümünün neden hiç içki içmediğinin sebebi olduğunu söylemişti. 

Mary Trump, dört yıl önce Donald Trump’ın Hillary Clinton karşısında kazandığı zaferin ardından Twitter’da yaptığı paylaşımda, sonucun “tamamen korkunç” olduğunu belirtmiş ve hayatının “en kötü gecelerinden biri” olduğunu söylemişti. Mary Trump, 2018’den bu yana Twitter’da başka herhangi bir paylaşımda bulunmadı. 


Independent Türkçe, NZHerald

DAHA FAZLA HABER OKU