Chris Hemsworth’ü zorlayan Thor değil yeni Netflix filmi Extraction için hazırlanmak olmuş

Aktör, Extraction için Thor’dakinden daha yoğun bir egzersiz sürecinden geçmiş

Chris Hemsworth gibi fit görünüme sahip bir aktörü bile zorlayan bir egzersiz programından bahsediyorsak biz yaşanan bu zorlukları ancak hayal edebiliriz.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Marvel Sinematik Evreni’nde yaklaşık 10 senedir Thor’u canlandıran oyuncunun bir İskandinav tanrısı gibi görünmek için çetin egzersiz programları uygulamaya alışık olduğunu biliyoruz.

Ancak We Got This Covered’da yer alan habere göre Hemsworth’ün en büyük mücadelesi Thor’ için değil, Netflix’te yayımlanan yeni filmi Extraction için şekle girmek olmuş.

Aktörün 8 yıldır birlikte çalıştığı kişisel antremanı Luke Zhocci, Extraction’ın hazırlık sürecinin daha önceki filmlere göre çok daha yoğun olduğunu söyledi.

Zhocci, dublörlükten yönetmenliğe geçiş yapan Sam Hargrave’in film için ne kadar talepkar olduğunu şu sözlerle anlattı:

Chris’i Extraction için hazırlamak şaşırtıcı şekilde zorluydu çünkü özellikle Marvel’daki Thor gibi roller için çok daha irileşmesi gerekiyordu. Günlük bazda kendi zor aksiyon sahnelerini çekerken ve çok fazla koşarken daha çok fiziksel olarak sınandı. Bu kez çok daha fazla çalışmak zorundaydık. Dambıllarla sualtında eğitim de yaptık. Her şeye hazırlıklı olmak için yüzmekten fonksiyonel antrenmana kadar her şeyi yaptık.

Hemsworth daha önce yaptığı bir açıklamada, biri 12 dakika uzunluğunda olmak üzere çok sayıda detaylı aksiyon kesiti içeren Extraction’ın, çektiği en zor film olduğunu ve çekimlerin göz korkutucu olduğunu söylemişti.

Filmdeki tehlikeli ve zor aksiyon sahnelerinin çoğu çok az bilgisayar efekti içeriyor. Bu da aktörün neden böyle düşündüğünü açıklıyor.

Ancak verilen emekler boşa gitmemiş görünüyor ki, bir uyuşturucu baronunun kaçırılan oğlunu kurtarmak için Bangladeş'e gönderilen paralı askerin aksiyon dolu hikayesini anlatan yapımın bir değil iki devam filminin çekilmesi de gündemde. Devam filmlerinden birinin, olayların öncesine odaklanabileceği belirtiliyor.
 

Independent Türkçe, We Got This Covered

Derleyen: Sezin Bala

DAHA FAZLA HABER OKU