Marvel, en ikonik kötülerinden ikisini 5. Evre’de bir araya getiriyor

Dr. Doom ve Magneto, insanlığı yok etmek için işbirliği yapacak

Disney’in Fox’u satın almasının ardından en çok merak uyandıran konulardan biri X-Men ve Fantastic Four’un Marvel Sinematik Evreni’ne nasıl dahil edileceği oldu.

Çizgi roman hayranları bu karakterleri daha önce sayısız kez beyazperdeye izledi. Ancak onları ortalama on yıllık dev bir ortak evrene dahil etmek bir dizi zorluğu da beraberinde getireceği anlamına geliyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Marvel Studios X-Men ya da Fantastic Four’la ilgili yakın gelecekte bir planı olmadığını bildiren açıklamalar yapsa da süper kahramanların köken hikayeleri ve birbirine bağlanan olay örgülerine ilişkin spekülasyonların hız kesmesine engel olamadı.

Bu spekülasyonlardan biri, iki süper kahraman ekibinin de aynı filmde yer almasıydı. We Got This Covered’da yer alan habere göre bu ihtimal gerçekten de gerçekleşebilir. Çünkü habere göre Marvel, çizgi roman tarihinin en ikonik düşmanlarından ikisini 5. Evre’de bir araya getirmeyi planlıyor.

İnsanlığı yok etmek için güçlerini birleştirecek bu iki kötününse Doctor Doom ve Magneto olduğu belirtiliyor.

Habere göre olay örgüsüne dair henüz detaylar henüz belli değil ancak ikili insanları yok edip sadece mutantların ve süper güçleri olan türlerin hayatta kalacağı hain bir planın peşine düşecek.

“Doctor Doom” Fantastic Four’un, “Magneto” ise X-Men’in en büyük düşmanlarından biri olarak biliniyor.
 

Independent Türkçe, We Got This Covered

Derleyen: Sezin Bala

DAHA FAZLA HABER OKU