Beckham çifti hırsız korkusu yüzünden malikanelerine tünel açtırıyor

Futbolcu Dele Alli kısa süre önce Londra’daki evinde bıçaklı soyguncuların saldırısına uğramıştı

Çift salgın nedeniyle gönüllü tecrit günlerini Cotswolds'taki evlerinde geçiriyor (AFP)

David Beckham ve Victoria Beckham, İngiltere’nin Cotswolds bölgesinde bulunan 9 yatak odalı evlerinden lüks garajlarına bağlanan bir tünel açtırmak için resmi kurumlara izin başvurusunda bulundu.

Express gazetesinin özel haberine göre ünlü çift, bu plan çerçevesinde yeraltı bağlantısı kurdurmanın yanı sıra yeni bir şarap mahzeni ve güvenlik kulübesi inşa ettirmek için de taleplerini iletti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Koronavirüs (Kovid-19) salgınının sürdüğü sırada Beckham çifti dört çocuklarından üçüyle (Romeo, Cruz ve Harper Seven) birlikte Cotswolds’taki bu evde kalıyor. Ailenin en büyük çocuğu olan 21 yaşındaki Brooklyn ise şu sıralar New York’ta kız arkadaşıyla birlikte yaşıyor.

Gelişmeyi “Beckhamlar hırsız korkusu yüzünden malikanelerinden kaçış için gizli tünel yaptırıyor” başlığıyla aktaran Mirror ise söz konusu planın, milli futbolcu Dele Alli’nin Londra’daki evinde bıçaklı soyguncuların saldırısına uğraması ve ünlü şarkıcı Robbie Williams’ın Los Angeles’taki malikanesine birilerinin girmesinden korktuğunu söylemesinin ardından geldiğini hatırlattı.

 

Independent Türkçe, Express Mirror

DAHA FAZLA HABER OKU